Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt Budynek gospodarczy ZG-93 - budynek gospodarczo socjalny ZG
Witam, zgodnie z warunkami zabudowy mam możliwość postawienia na działce budynku gospodarczo socjalnego do 95m2 (strefa ochronna wiatraka). mam następujące pytania:
1. interesowałoby mnie przeniesienie toalety do pomieszczenia nr 6 przy jednoczesnym wyburzeniu ściany wewnętrznej tak by było bezpoś ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Robert Miniak
1
2021-10-13 08:36:39
Projekt OSTRYŻ DM-6604 - Osryż2
Dzień dobry. Chciałbym też zaprojektować poddasze do użytku ? Oraz powiększyć garaż . Jaka by była cena ? Szerokość działki 23m . Długość 45.
Projekt COPAIBA 2 L-6618 - zmiana rodzaju pustaka
czy zmiana rodzaju pustaka z ceramicznego ,który jest w projekcie,
na beton komórkowy, gazobeton czy ytong jest znaczącą zmianą?
czy wymaga zmian w projekcie?
Projekt CLASTRA DM-6750 - OSOBNE WEJŚCIE
WITAM MAM PYTANIE CZY JEST MOŻLIWOŚĆ OSOBNEGO WEJŚCIA Z ZEWNĄTRZ NA PODDASZE I POZBYCIE SIĘ SCHODÓW. POSZUKUJĘ DOMU TYPU STODOŁA DWULOKALOWEGO DLA MOJEJ RODZINY I DLA MAMY Z BABCIĄ
Autor:
Odp.
Ostatnia:
ROSIAK-BAKSALARA
1
2021-10-11 15:04:55
Projekt STOKROTEK DM-6567 - Rzut fundamentów
Czy byłaby możliwość uzyskania rzutu fundamentów danego projektu do wglądu w celach edukacyjnych, który będzie pomocny do projektu na studiach inżynierskich?
Pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Weronika
1
2021-10-11 09:40:36
Projekt ŻERKOWICE DM-6500 - Żerkowice
Dzień doby .Zakupiłam projekt Żerkowice (jestem laikiem ) gdzie znajdę wyliczenia typu ile stali mi potrzebnej na ławy ilość bloczków ,pustaków ?Nie bardzo mogę się doczytać .Dziękuje za wszelką podpowiedz
Projekt NEZANO DM-6695 - Strop
Witam, chciałbym się dowiedzieć jak wygląda kwestia techniczna stropu w części budynku, w której występuje poddasze użytkowe. Co stanowi strop (konstrukcyjne elementy drewniane czy inne systemowe rozwiązanie żelbet/teriva?). Pozdrawiam.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Dominik
1
2021-10-07 11:55:25
Projekt DERTONA DM-6719 - DM-6719 dertona
Szanowni Państwo
Czy można poprosić projekt od was np 3-4 m dłuższy i wstawić 2 stanowiska garażowe. Bo jest ładny ale brak garażu i pomieszczenia gospodarcze itd. Ile by kosztowała taka przeróbka u was bo żaden architekt nie chce podjąć :-(
Mój e-mail mikasc1971@gmail.com
Pozdrawiam Micha ...