Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt CELOZJA G DM-6616 G - Projekt
Witam. Czy projekt posiada projekt podłogowymi z kotłem gazowych. Ewentualnie czy jest możliwość przeprojektowania projektu i otrzymania projektu w zmienionym stanie.
Projekt ZALASEK 2 L-6651 - ZAKUP PROJEKTU
WITAM. KIEDY PIERWSZY RAZ ZOBACZYŁEM PROJEKT "ZALASEK" W PROMOCJI KOSZTOWAŁ 900ZŁ. PÓŹNIEJ W PROMOCJI KOSZTOWAŁ 1200ZŁ A DZIŚ KOSZTUJE W PROMOCJI 1900ZŁ. CZY TEN KIERUNEK PROMOCJI NADAL BĘDZIE KONTYNUOWANY. BO CO DOZBIERAM FUNDUSZY TO PROMOCJA I ZACZUNA MI BRAKOWAĆ. CZY ZDOŁAM DOGONIĆ TRE ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
tomdriver Łódź.
1
2021-09-19 10:51:36
Projekt TUROWICE G DM-6190 G - Lustrzane odbicie
Dzień dobry
Czy istnieje możliwość lustrzanego przeprojektowania budynku w osi kalenicy głównej , przy założeniu, że wejście i brama garażowa muszą być usytuowane od strony północnej. ?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Tadeusz Zbijowski
1
2021-09-18 18:01:57
Projekt BRIGA DM-6698 - Projekt Briga
Dzien dobry bylem zainteresowany tym projektem ale w cenie takiej jakiej był przez cały czas 1300 zł jeżeli jesteście w stanie w tej cenie wysłać projekt chętnie kupię ,Pytanie drugie czy jest mozliwoć zamiany grzejników na ogrzewanie podłogowe ale od razu z waszejstrony ? pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Artur
1
2021-09-18 11:18:09
Projekt KROPLIKOWICE 2 L-6592 - Projekt domu KROPLIKOWICE 2
Czy jest możliwość likwidacji wiatrołapu(ganek) ,przy moich warunkach zabudowy dopuszczalny dach dwuspadowy 30-45 stopni. Dach główny się zgadza natomiast daszek nad wiatrołapem ma około 10 stopni. Taką informacje otrzymałem od swego architekta.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Wojtek1965
1
2021-09-17 10:37:21
Projekt CELOZJA C2 L-6616 C - Celozja c2
Dzień Dobry.Proszę o podanie warunków zawarcia umowy , kupna terminu dostarczenia , wskazania czy wersja lustrzana jest w pakiecie.Proszę także o potwierdzenie czy dom może stać na działce 24 m szerokości .
Projekt Restauracja, Dom weselny LK-52 - Zapytanie o projekt.
Dzień dobry ,interesuje mnie projekt LK-52 .
Chciał bym zapytać o koszt projektu ,w którym zmieniła by się sala bankietowa z 200 na 300 metrów.Pozostała część może zostać bez zmian.
Oraz czy znany jest szacunkowy koszt wybudowania takiego obiektu.
Pozdrawiam .
Projekt OSTRYŻ B2 L-6604 B - Rysunki szczegółowe
Witam
Czy jest możliwość dosłania rysunków szczegółowych projektu? Chcemy zmienić typ ogrzewania na gazowy i potrzebujemy dodatkowego pomieszczenia :)
Pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Krystian
1
2021-09-15 15:24:33
Projekt STEWARCJA DM-6642 - Gotowy dom
Witam Serdecznie Czy ktoś z Państwa Budował ten dom? Czy Ewentualnie mógłby ktoś podesłać zdjęcia z budowy lub gotowego już domu? Też zamierzam więc jestem bardzo ciekawa. Dziękuję i Pozdrawiam :)
Projekt MATAGA DM-6776 - Dokumentacja
Słyszałam, że od września można składać do urzędu do pozwolenia na budowę tylko część architektoniczną projektu. Czy zatem można u Państwa kupić tylko tę część? Jakie ewentualnie "czyhają" niebezpieczeństwa takiego rozwiązania (dla mnie) i czy cena będzie wtedy niższa? Nie bardzo też rozu ...