Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt BUDYNEK WIELORODZINNY DM-6487 - Projekt budynku podwójnego
Szanowni Państwo
1. Nie mogę odnaleźć projektu składającego się z dwu połączonych budynków. Wczesniej byl dostepny a obecnie gdzies zniknal. Proszę o info lub link.
2. Czy dysponujecie Państwo wersja tego projektu z wjazdem do garaży od frontu czyli zjazd z drogi dojazdowej?
Załączam pozdrowien ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Krzysztof
2
2021-09-06 15:58:37
Projekt ROGATEK DM-6657 - Koszty
Dzień dobry czy koszty budowy przedstawione przez Państwa firmę są na rok 2021? Czy w tym projekcie będzie możliwość przerobienia dachu na nachylenie 45-50%?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
XYZ
1
2021-09-06 15:14:55
Projekt Restauracja LK-01C - projekt LK-01C
Witam
Jestem zainteresowana Państwa projektem LK-01C
wczoraj na stronie był w cenie promocyjnej, czy jest szansa zakupu projektu w tej cenie?
Pozdrawiam
Anna Zaraś
602-611-404
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - szerokość działki
Witam, jaka musi być minimalna szerokość działki na ustawienie domu szerszą elewacją? Czy 25 m wystarczy, biorąc pod uwagę sąsiedztwo z obu stron? Pozdrawiam
Projekt LIGUSTR DM-6637 - Zmiany
Witam Serdecznie! W projekcie pomiędzy kuchnią a salonem jest "mikro ściana" na której montowane są drzwi przesuwne umożliwiające zamykanie i otwieranie kuchni powodując że staje się ona odrębnym pomieszczeniem.Czy jest możliwość i czy projekt to zakłada aby ZLIKWIDOWAĆ te ścianki powoduj ...
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - Ważność projektu
Witam, czy projekt zakupiony w kwietniu tego roku będzie ważny po 17 września? Posiadam projekt w 4 egzeplmplarzach, zgodnie z nowym prawem powinno być trzy egzemplarze. Czy w tym przypadku będę musiała zakupić nowe projekt aby złożyć je do pozwolenia o budowę?
Projekt CESTIS DM-6744 - Zmiana istotna w projekcie
Witam, gdybym chciała kupić u Państwa projekt, to czy otrzymalabym na piśmie zgodę odnośnie zmiany sposobu ogrzewania. Chciałabym zamienić pompę ciepła na kocioł na paliwo stałe. Proszę o informacje zwrotna, czy jest to możliwe. Pozdrawiam Alina
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Alina
1
2021-09-01 15:47:19
Projekt TUROWICE D DM-6190 D - Zmiany w projekcie
Dzień dobry,
Jestem zainteresowana zakupem tego projektu, ale chciałabym zapytać czy jest możliwość abyście zmienili rodzaj ogrzewania na pompę ciepła powietrze - woda oraz zmiana konstrukcji murowanej na drewnianą? Będę wdzięczna za informację.
Pozdrawiam serdecznie