Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - DM-6616 CELOZJA 1
witam.Czy ten projekt mozna zmienic na budowe w technologii szkieletowej?poszukuje projektu domu do 110 m parterowy najlepiej z wejsciem i tarasem od poludnia(od jednej strony)do kotlowniu musi byc wejscie osobne ,nie chcemy wnosic opalu przez wiatrolap.pozdrawiam Julita julitaw0@onet.pl
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - Pokrycie dachu
Dzień dobry. Bardzo proszę o informację jakie pokrycie dachu przewidziane jest w projekcie? Czy bez ingerencji w projekt można położyć dachówkę ceramiczną czy będzie to zbyt duże obciążenie?
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - dobudowa garazu
czy mozna do tego projektu dobudowac garaz? To na etapie adaptacji, czy trzeba by bylo dokupic osobny projekt garazu i dolaczyc do bryly?
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - zmiany
Dzień dobry,
chcielibyśmy wprowadzic drobne zmiany w projekcie, czy mogą one być zaakceptowane na późniejszym etapie przez kierownika budowy czy na etapie adaptacji musi to zrobić architekt?
Z dwóch pokoi (8 i 9) wydzielić trzy i w trzecim wstawić okno.
W kotłowni zrobić dodatkowe małe wc
U ...
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - warunki zabudowy
Witam, interesuje mnie ten projekt tylko, że w warunkach zabudowy mogę postawić budynek o 2 kondygnacjach da się to jakoś obejść? i kont nachylenia dachu to 35\'
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Rafał
1
2019-02-02 13:43:58
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - Ilosc drutu
Witam kupilismy ten projekt jednak nie mozemy znalesc w zestawieniu materialow jaka ilosc i jaki konkretnie drut nalezy zakupic mozna gdzies dostac taka informacje?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Angelika
2
2019-02-01 13:33:06
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - Celozja
Witam
Czy jest możliwe by poszerzyć dom o metr z każdej strony, usunięcie drzwi od kotłowni z zewnątrz i podniesienie poddasza by zrobić tam pokoje?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Konecka
1
2019-01-31 22:35:49
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - Dach
Witam chciałbym zapytać czy jest możliwość zmiany dachu z 25 stopni na 35 stopni? .Jaki był by dodatkowy koszt ?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Damian
1
2019-01-28 13:39:41
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - celojza Kod: DM-6616
Witam
Ponieważ w tym roku postanowiliśmy wybudować domek, jestem zainteresowany kupnem tego projektu.
Mam pytania :
Czy jest możliwość wstawienia WC z osobnym wejściem, pomiędzy kotłownią a łazienką ?
Drzwi tarasowe wraz z tarasem przenieść na lewo, zamiana z oknem.
Kotłownia na paliwo stałe( ...