Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - kominek
Czy mozna dodac kominek do salonu ? Czy wzwiæzku z budowa kominka trzeba zmieniac projekt czy wystarczy jedynie pozwolenie z Waszej strony .
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Fabczak M.
1
2019-01-18 11:44:22
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - Projekt
Witam mam kilka pytań odnośnie tego projektu.
Czy jest możliwość poszerzenia domu o 1metr
Czy jest możliwa zmiana miejsca i wielkości pomieszczen
Czy Ściany zewnętrzne zakończone wieńcem na nim murłata i dalej konstrukcja dachu jeśli tak to w jakiej technologi dach-wiazary?
Jakie jest przewidzi ...
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - Sciany
Witam. Można wiedzieć czy oprócz ścian zewnętrznych jakieś jeszcze są glowne-nosnie. I jakiej grubości są przewidziane ścianki dzialowe
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - zmiana dachu
Czy jest możliwa zmiana projektu według mojego pomysłu?
Kąt pochylenia dachu powinien mieć 45 stopni, kryty dachówką wynika to z planu przestrzennego zagospodarowania.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Marcin
1
2019-01-03 12:38:20
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - dom CELOZJA
Witam
Czy ściany zewnętrzne zamiast styropianu można wymurować klinkierem, a dach z 25 stopni na 20 stopni.
I konstrukcje więzby dachowej obniżyć tak aby sufit w domu był na max 3200.
Jaki koszt tej przeróbki.
Pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Krusik
2
2019-01-01 01:28:08
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - Zmiana projektu
Dzień dobry,
czy jest możliwość przerobienia projektu pod ogrzewanie elektryczne i optymalny kąt nachylenie dachu 35 stopni pod instalacje fotowoltaniczną ?
Oczyszczalnia przydomowa lub szambo.
Z poważaniem
Maciej Ratowski
tel.: 669600102
maciej.ratowski@wp.pl
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - zamiana
Czy możliwe byłoby zamienić kotłownię i łazienkę w miejsce sypialni nr 10 a sypialnię w miejsce kotłowni i łazienki?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
pablo
1
2018-10-11 21:58:47
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - Zmiany w projekcie
Czy projekt Celozja DM 6616 można dostosować do moich potrzeb . Szukam projektu domu 60 -70 m2 pow. użytkowej, bez poddasza i piwnicy . Interesuje mnie projekt w którym będzie uwzględniona kotłownia , łazienka , kuchnia z salonem dwie sypialnie i korytarz Dom będzie stał na działce szer.14 m i dł 3 ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Małgorzata
1
2018-10-11 13:58:02
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - wywietrzniki
Czy wywietrzniki, widziane od strony frontu - zarazem rzucające się w oczy i rachityczne - można by jakoś zamaskować? Przebudować? Przerzucić na drugą stronę dachu, tak, gdzie główny komin?