Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt STROICZKA DM-6622 - Kotłownia dostęp od wewnątrz domu
Witam! Czy ktoś z Państwa zmienił projekt tak ,że jest możliwość dostępu do kotłowni od wewnątrz domu?
Czy ktoś z Państwa zrealizował już budowę tego projektu?
Proszę o wiadomość na maila: nowatradycja@o2.pl
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Siara
2
2020-09-03 06:17:23
Projekt STROICZKA DM-6622 - Realizacja DM 6622
Witam, mam zdjęcia z budowy tego świetnego domu jest nadal w czasie realizacji ...
Chętnie podzielę się nim z chętnymi i całą społecznością i doradzę, opowiem swoją adaptację...
Czy mam założyć temat na forum ogólnym... czy jest link do dzienników budowy tego projektu ...
Proszę o odpowiedz
...
Projekt STROICZKA DM-6622 - lustrzane odbicie
Witam,
czy jest możliwy zakup w tej cenie projektu "Stroiczka" w lustrzanym odbiciu? Jestem poważnie zainteresowana zakupem projektu.
Pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Ewa Piórkowska
1
2020-07-24 08:19:13
Projekt STROICZKA DM-6622 - Poddasze
Dzień dobry
Czy istnieje możliwość utworzenia antresoli z wejściem od salonu? Czy ewentualną zmianę może nanieść ć architekt adaptujący na podstawie załączonych zgód?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Agnieszka
1
2020-06-09 08:22:23
Projekt STROICZKA DM-6622 - Projekt budynku gospodarczego
Witam
Czy projekt Stroiczka można zakupić jako projekt budynku gospodarczego. Chciałbym przemycić go jako drugi budynek na działce budowlanej. MPZP opisuje działkę jako budowlaną pod budownictwo jednorodzinne z dopuszczeniem budynków gospodarczych. Czy mogę zacząć zabudowę działki od postawienia b ...
Projekt STROICZKA DM-6622 - stroiczka
Witam, Czy mógłbym prosić o przesłanie zestawienia materiałów potrzebnych do realizacji tego projektu? pawel@autot.pl
dziekuje pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
paweł
1
2020-05-27 09:12:42
Projekt STROICZKA DM-6622 - Stroiczka
Witam. Jestem zainteresowana tym projektem w technologii szkieletowej z tym, że z instalacją ogrzewania elektrycznego lub pompą ciepła. Chciałabym mieć jedynie instalacje elektryczne oraz wodno-kanalizacyjne. Potrzebuje w tym projekcie jeszcze garderoby. Czy mogę dostać na e-mail więcej szczegółów, ...
Projekt STROICZKA DM-6622 - nowe pokoje
czy jest taka opcja powiększenia domu o cztery pokoje.Mam dużą rodzinę i ważne dla mnie jest to aby dom był duży.Jeżeli jest taka opcja to ile to będzie to kosztować?
Projekt STROICZKA DM-6622 - Rozmiar
Chciałbym zapytać czy istnieje możliwość "poszerzenia" domu o jakieś 2 cegły/bloczki aby uzyskać w środku jakieś 40 cm i tym samym zwiększyć szerokość z 7m d ok. 7,4-7,5m?
Czy wymaga to jakiegoś większego przeprojektowania czy nie jest to jakaś wielka ingerencja w projekt?
Z góry dzięku ...