Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt ADER DM-6701 - zdjęcia
Witam
Czy jest tutaj osoba która zrealizowała ten projekt? Przymierzam się do zakupu tego projektu i bardzo jestem ciekawa czy ten dom gdzieś powstał lub powstaje. Bardzo bym chciała zobaczyć zdjęcia i przeczytać o wadach zaletach tego projektu. Z góry dziękuję za wszelkie informacje
Projekt REJMONTÓW DM-6298 - Dach Rejmontow
Dzień dobry . Czy dach w projekcie gotowym z katem nachylenia 30 stopni mogę pokryć na pełnym deskowaniu dachówka ceramiczna ? Czy wymaga to zmiany konstrukcyjnej dachu ? Dziekuje za odp.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Blau
1
2020-06-05 08:01:59
Projekt OSTRYŻ DM-6604 - Garaż
Witam mam pytanie co do stanu zamkniętego bez elewacji I czy jest możliwość tego domu ale bez garażu jeśli tak proszę o projekt ewentualnie jakiś mniejszy pokój zamiast garażu proszę o wysłania mi mail na kasia.kieliszek1@gmail.com
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Katarzyna Kieliszek
1
2020-06-04 13:28:51
Projekt ZŁOTLINEK B2 L-6596 B - Przebudowa
Witam czy jest możliwość skrócenie domu o te dwa pokoje na dole ale zamian tego podnieść ściankę kolankowa i utworzyć tam np 3 pokoje i zrobić strop na całej powierzchni wraz nad antresola?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Daniel
1
2020-06-04 12:18:16
Projekt PRZEDSZKOLE 2 LK-82 - Koszt budowy
Dzień dobry,
Zamierzam rozpocząć budowę przedszkola a ten projekt jest dla mnie interesujący. Jakie byłyby przybliżone koszty budowy do stanu przekazania go do użytkowania bez małej architektury ?
Pozdrawiam
Projekt REJMONTÓW DM-6298 - Projekt domu
REJMONTÓW
Kod: DM-6298
Poproszę o link lub przysłanie rzutu do domu który jest w zdjęciach z realizacji, gdzie kuchnia została przeniosiona w miejsce pokoju, by powstał salon plus kuchnia, zmiana elektryki dla każdego pokoju osobno i zmiana stropu, by można zaadoptować poddasze.
Pozdrawiam Paweł ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Paweł
1
2020-06-04 12:06:01
Projekt PRZEDSZKOLE 2 LK-82 - Projekt LK-82
Dzień dobry,
jestem zainteresowany tym projektem.
Proszę o podanie powierzchni zabudowy budynku i ewentualnych utwardzeń oraz przybliżonego kosztu budowy jeżeli to możliwe w podziale na poszczególne etapy ?
Projekt VILIANO DM-6664 - Projekt VILIANO kod: DM-6664 / zmiany w projekcie
Witam,
Chciałabym wprowadzić następujące zmiany do projektu:
1. Na wysokości jadalni zrobić wykusz
2. Przenieść wejście [front] na ścianę bez okien [w miejsce łazienki [pom nr.6.]]
3. Pomieszczenie nr 5. przerobić na WC i kotłownie.
4. Pomieszczenie 1. i 8. włączyć do salonu
5. Uwzględnić śc ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Sandra
1
2020-06-03 12:02:15
Projekt ZG-55 ZG-55 - Zg-55
Witam. Jestem zainteresowany projektem ZG-55, proszę o przedstawienie zestawienia materiałów celem przekalkulowania kosztów na adres email plisiewicz89@gmail.com