Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt BORÓWKOWICE 2 L-6539 - Projwkt
Witam chciałbym zapytać czy można u Państwa dokupić jeden egzemplarz tego projektu ? Jeżeli tak chciałbym kupić bo uszkodził mi się i chciałbym jeden nowy
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Michal
1
2020-05-27 08:15:03
Projekt GROSZKÓW DM-6560 - Kominek
Dzień dobry.
Chciałbym zapytać o możliwość montażu kominka w salonie bo w tym rozwiązaniu komina jest to raczej niemożliwe.
dziękuję.
Projekt PRZEBIŚNIEŻYN DM-6562 - Kupiłem ten projekt.Kończę właśnie budowę
Szukałem oryginalnego domu i ten spełnia moje oczekiwania.Idealny dom ,ale tylko dla dwojga.Miałem swoją wizję tego projektu ,więc wprowadziłem trochę modernizacji estetycznych i jest ok.
Koszt okien poraża, no i żadna firma nie chciała się podjąć wykonania w całości największego z okien.Zamówiłe ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
mk19
1
2020-05-26 18:16:17
Projekt ZALASEK 2 L-6651 - budowa
Dzień dobry
czy mogę prosić o kosztorys budowy domu + wykończenie pod klucz. Mój mail syla340@wp.pl
dziękuje
Sylwia Wiklkosz
Projekt Budynek handlowo-magazynowo-biurowy K-71 - dostosowanie projektu
chciałbym wykorzystać idee projektu do istniejącego już budynku, który chciałbym przebudować. Wymiary zewnętrzne 18,76m x 9,63.czy przebudowa na bazie ww projektu jest możliwa? Czy zmiany mieszczą się w granicach zmian dozwolonych? Czy jest to wówczas zupełnie nowy projekt?
Projekt BUDYNEK WIELORODZINNY DM-6589 - Wymagania MPZP
Szanowni Państwo,
czy możliwe jest budowanie według tytułowego projektu na działce oznaczonej symbolem MN - budynki jednorodzinne i bliźniacze? (oczywiście za zachowaniem pozostałych warunków planu).
Projekt NIDOWO DM-6305 - Zmiany w projekcie
Dzień dobry,
Chciałem zapytać o możliwość zmian w tym projekcie, mam na myśli rozmieszczenie pomieszczeń.
Czy w ramach ceny tego projektu mogą Państwo zmienić nam układ?
Potrzebujemy domku letniskowego do 80m2:
- 3 pokoje po ok 12m2
a. pokoje z oknami od podłogi , dwa pokoje w linii załącznika ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Zbigniew Juszczak
1
2020-05-26 09:26:12
Projekt HIACYNTÓW DM-6585 - Pytanie o zmiany w projekcie
Dzień dobry,
chcielibyśmy zbudować dom na płycie fundamentowej. Chcielibyśmy, aby weranda na krótszej ścianie z boków była zabudowana (długie ściany poprowadzone dalej do końca werandy) - podobnie na balkonie. Czy w związku z tym można zlikwidować drewniane kolumny przy werandzie? Cały dom miałby ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Małgorzata i Wojciech
1
2020-05-26 09:23:17
Projekt OŚNIEŻA DM-6649 - Wentylacja
Witam mam pytanie odnośnie wentylacji ponieważ chciał bym ją zmienić na mechaniczna czy potrzebuje na to zmian w projekcie ponieważ nie będę potrzebował kominów Wentylacyjnych
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - Oferta
Dzień dobry, jestem zainteresowana. Proszę o przesłanie szczegółowej oferty, kosztorysu na adres angelina.sibielak@o2.pl.
Pozdrawiam