Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt CELOZJA 2 L-6616 - Celozja 2
Witam serdecznie. Podoba mnie się ten Państwa projekt ale czy jest możliwe aby w moim projekcie zadaszenie nad tarasem było tak samo wysunięty jak kończy się taras. Drugie aby kąt dachu był 40 stopni. Trzecie zamiast fundamentów normalnych był podest fundamentowy
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Licznerski Zbigniew
1
2019-03-14 08:38:56
Projekt SZRENIAWA N DM-6154 N - projekt Szreniawa N
Witam jestem zainteresowana projektem Szreniawa N chciałabym się dowiedzieć ile kopi projektu otrzymam od Państwa po zakupie co wchodzi w skład projektu ( instalacja grzewcza, elektryczna ) czy dla tego projektu istnieje możliwość zaprojektowania stropu z płyty żerańskiej,połączenie kuchni z salon ...
Projekt GERBERÓW 2 L-6612 - Zmiana w projekcie "GERBERÓW2"
Witam mam takie pytanie czy w znianach projektu które można przeprowadzić przed zakupem prijektu można uwzględnić przeniesienie dzwi, połączenie niektórych pomieszczeń i likwidacja niektórych dzwi? Czy można to zrobić u państwa czy trzeba kontaktować się z projektantem wizualnym? Czy wpłynie to na ...
Projekt RITANIA 2 L-6681 - cena
Witam,
Przeglądam Państwa projekty i mam pytania do kilku.
Zacznę od Ritanii2 :
- jaka jest cena projektu?
- gdzie jest usytuowana kotłownia? gdzie jest jej komin?
- czy można poszerzyć kuchnię przesuwając komin bardziej w stronę łazienki? (zlikwidowałabym pokoik nr 3 a łazienkę bym powiększy ...
Projekt BEGONIÓW DM-6569 - Zapytanie
Witam.
Jestesmy zainteresowani kupnem waszego projektu begonow2, lecz nie znamy dokladnych wymiarow pomieszczen w szczegolnym znaczeniu dlugosci i szerokosci budynku.Czy mozna prosic o wiecej zdjec tego projektu albo jakis jego szkicow.Czy macie moze jakas aranzacje wnetrz?
Dziekuje i pozdrawiam ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Wierzbicki
1
2019-03-12 15:34:02
Projekt NIEZABUDKA DM-6609 - Lokalizacja projektu na działce
Dzień dobry,
Zastanawiam się nad zakupem tego projektu (Niezabudka).
Nie jestem jednak pewny jak mogę go usytuować na działce, ponieważ
moja działka jest w górach częściowo na pochyłym terenie.
Proszę podać kontakt do osoby z którą Państwo współpracujecie w okolicy Kłodzka (woj. Dolnośląskie), ...
Projekt WIECHLINA 2 L-6628 - Poddasze użytkowe
Czy jest możliwość zrobienia na poddasze 3 sypialni oraz łazienkę ? A na parterze zamiast dwuch sypialni i łazienki zrobić gabinet lekarski z poczekalnia