Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt ZG-18 ZG-18 - Projekt ZG-18
Dzień dobry,
jestem zainteresowany kupnem tego projektu.
Mam w związku z tym kilka pytań:
1) czy możliwe jest uzyskanie bardziej szczegółowych rysunków poglądowych ?
2) czy projekt zawiera projekty instalacji ?
3) czy możliwe jest uzyskanie w wykazu materiałów i opis technologii ?
4) w j ...
Projekt Budynek gospodarczy LZG-89 - zapytanie
Witam !!! Mam pytanie na temat stropu i tych słupów co są postawione do potrzymania stropu, czy byłaby możliwość bez stropu lanego tylko w zamian drewniane legary w poprzek garażu? Poszukuję projektu aby nie był dłuższy niż 12,5m do 8,5m szerokości potrzebuję wolną powierzchnie użytkową bez filarów ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Paweł KNITER
1
2019-02-10 19:09:57
Projekt NIEZABUDKA DM-6609 - NIEZABUDKA Kod: DM-6609
Witam. Jestem zainteresowany tym projektem, ale jest strasznie mało danych. Jaki strop jest przewidziany w tym projekcie? Czy można by było przed zakupem dostać szczegółowe informacje? Pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Adam
1
2019-02-10 19:06:37
Projekt SABOTEK DM-6583 - dom Sabotek
Witam,
jestem zainteresowana zakupem tego projektu jednak warunki zabudowy oraz własna wizja domu zmuszają mnie do pewnych zmian i czy te zmiany jestem u państwa dokonać?Mianowicie kształt budynku jest tym co szukam,ale w konstrukcji drewnianej,szkieletowej,nachylenie dachu od 35 do 45%, strych z ...
Projekt ŻARNOWIEC DM-6519 - Projekt Żarnowiec DM-6519
Witam.
Poszukuję projektu o identycznej bryle jak Wasz projekt Żarnowiec, ale z powierzchnią zabudowy 80-85 m2 i mieszkalną 100-110 m2.
Jeśli nie uda się nic znaleźć , czy można Żarnowiec dostosować do technologi szkieletowej ?
Pozdrawiam .
michal.talarowski@gmail.com
Autor:
Odp.
Ostatnia:
TalarowskiMichał
1
2019-02-08 12:05:41
Projekt WIŚNICZ N DM-6292 N - ogrzewanie
witam
jestem bardzo zainteresowana tym projektem ale mam pytanie. czy gdy zmienię sposób ogrzewania tego domu z gazowego na paliwo stałe ( ekogroszek) musze dokonać zmian w projekcie jeśli chodzi o wielkość kotłowni??
Projekt ZALASEK 2 L-6651 - cena
Projekty bardzo ciekawe tylko niestety brakuje ważnej kwestii - kosztów budowy danego projektu:(.
Pytanmie czy jesteście Państwo w stanie zaprojektować dom kopułowy??
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Grzegorz
1
2019-02-07 11:27:02
Projekt Budynek gospodarczy ZG-92 - Projekt
Witam
poszukuję domu w stylu proponowanego przez Was budynku gospodarczego, macie coś takiego w swojej ofercie ?
Wejście do domu na trzy stopnie, działka całkowicie płaska
Projekt WERBENIK DM-6653 - Ogrzewanie
Jestem zainteresowana kupnem tego projektu. Ogrzewać dom chciałabym za pomocą atmosferycznej pompy ciepła z rekuperatorem. Czy taka zmiana jest dodatkowo płatna?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Milena
1
2019-02-06 23:10:07
Projekt MUROWANIEC DM-6158 - Zmiany w projekcie
Dzień dobry.M -6158 Murowaniec
Czy i istnieje możliwość wprowadzenia kilku zmian?
1.Dom bez strychu
2. Okna narozne, okno balkomowe większe
3. Sciana w salnie bez skosu
4. Jeden garaż jak w projekcie ,drugi garaż na dwa samochody pod tarsem.
5. Likwidacja mniejszego tarasu