Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt RUMIANKOWO DM-6542 - Zmiany w projekcie
Witam,
Czy można trochę zwiekszyć powierzchnię łazienki kosztem kotłowni na dole i czy jest możliwość zrobienia balkonów po obydwu stronach?
I czy jest możliwość zastosowania bali okrągłych?
Byłbym wstępnie zainteresowany projektem w takiej formie.
Piotr Prudzienica
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Piotr Prudzienica
1
2019-02-20 12:52:09
Projekt ŁOWICZ DM-6285 - Plaski dach
Witam, interesuje mnie projekt Lowicz ale z pelnym podpiwniczeniem oraz plaskim dachem, jaki bylby koszt takiego projektu? Mam takze pytanie o zmiane technologi z murowanej na szkieletowa, na waszej stronie jest informacja ze takiej zmiany moze dokonac kierownik budowy a na stronie extradom pisza z ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Grzegorz Radwanski
1
2019-02-20 11:45:23
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - zmiany
Dzień dobry,
chcielibyśmy wprowadzic drobne zmiany w projekcie, czy mogą one być zaakceptowane na późniejszym etapie przez kierownika budowy czy na etapie adaptacji musi to zrobić architekt?
Z dwóch pokoi (8 i 9) wydzielić trzy i w trzecim wstawić okno.
W kotłowni zrobić dodatkowe małe wc
U ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Karolina Górecka
1
2019-02-19 16:08:53
Projekt TUROWICE D DM-6190 D - Modyfikacja projektu
Witam. Interesuje mnie ten projekt, ale chciałbym wprowadzić kilka zmian:
Fundamenty:
- płyta fundamentowa, ocieplona 15cm
Parter:
- lustrzane odbicie względem dłuższego boku
- ogrzewanie elektyczne (maty IR)
- łazienka z piętra przeniesiona w miejsce kotłowni
- zamiana wejścia z WC miejscam ...
Projekt Warsztat samochodowy K-66 - ZMIANY
WITAM. INTERESUJE MNIE PROJEKT WARSZTATU Z CZĘŚCIĄ BIUROWĄ. POTRZEBUJĘ DOSTOSOWAĆ DO MOŻLIWOŚCI MOJEJ DZIAŁKI. ZMIANA DŁUGOŚCI NA 25m (KOSZTEM CZĘŚCI BIUROWEJ)
ORAZ SZEROKOŚCI NA 14m. KĄT DACHU 25 STOPNI.
POZDRAWIAM
Autor:
Odp.
Ostatnia:
MARCIN NEJMAN
1
2019-02-15 08:24:35
Projekt BODZISZEK DM-6632 - zmiana projektu
Witam ,mam pytanie czy możliwa jest zmiana miejsca drzwi wejściowych ze ściany frontowej na boczną , czy konieczne jest przeprojektowanie?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Monika
1
2019-02-14 20:44:22
Projekt POLANKA DM-6152 - Zmiana projektu
Witam,
Chciałam się dowiedzieć jaki byłby koszt zmiany projektu dotyczący zmiany dachu. Chciałabym, żeby był dwuspadowy bez tej dodatkowej witryny z boku. Chciałabym również na dole stworzyć otwartą przestrzeń poprzez likwidację ściany dzielącej salon od korytarza.
Pozdrawiam,
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Magdalena
1
2019-02-14 20:42:32
Projekt KOSMATKA DM-6650 - Projekt KOSMATKA
Witam,czy jest możliwość przeprojektowania dużych okien szczytowych na stronę ogrodu,a tych mniejszych na strony szczytowe? Podoba nam się w/W projekt