Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt BRIGA DM-6698 - proporcje
Interesuje mnie czy prezentowany poglądowy rysunek wyposażenia odzwierciedla realne wymiary przedmiotów np. czy łóżko na rysunku ma 2 metry długości jak standardowe? Jakiej szerokości są drzwi?
Projekt RUMIANKOWO 2 L-6542 - Dzień dobry..
Podoba nam sie ten projekt domu a w zasadzie układ pomieszczeń po zmianie drzwi wejściowych. Mam jednak kilka pytań a mianowicie ..Dom jest dla naszej działki za długi czy jest możliwość skrócenia długości do 10 metrów[ rozumie ze są to koszty ,,jakie?] Drugie pytanie ; przy ...
Projekt SZAROBRÓDEK DM-6660 - Nachylenie dachu
czy w projekcie można zmienić nachylenie dachu 37-47.czy w salonie można zaprojektować na całej długości okno tarasowe /od podłogi do sufitu/. Likwidacja daszku nad werandą .schody wejściowe na poddasze.Jestem zainteresowany tym projektem po zmianach.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
emilianmaksymiak
1
2019-03-09 12:05:02
Projekt POLADOWO DM-6299 - Poladowo DM-6299
Witam, czy jest możliwość zmian w projekcie tego domu, chciałbym aby pomieszczenia mieszkalne były rozmieszczone odwrotnie, \' lustrzane odbicie\' , tzn: sypialnie na lewo od wejścia frontowego, salon i kuchnia na prawo.
Działka ma wymiary ok 14x 14 m., czy ten projekt będzie możliwy do realizac ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
lakwiatek@wp.pl
1
2019-03-08 10:02:21
Projekt WIECHLINA DM-6628 - projekt 6628
1. Koszt zmiany paru elementów w projekcie
Chodzi dokładnie
* schody w salonie obawiam się tego czy można zmienić ich miejsce zamiast łazienki numer 5
* poddasz użytkowe z dwoma pokojami o podobnej wielkości , gabinetem i łazienka
* likwidacja drzwi i ściany na której są drzwi w przedsionku ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Malwina
1
2019-03-08 09:53:01
Projekt STROICZKA DM-6622 - Szkielet
Wutsm czy jest mozliwosc wydowania domu w systemie szkieletowym z ogrzewaniem pimpa ciepla? czy do zmiany ogrzewania potrzebna bedzie zmiama ptojektu?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Zuza
1
2019-03-08 09:49:26
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - dobudowa garazu
czy mozna do tego projektu dobudowac garaz? To na etapie adaptacji, czy trzeba by bylo dokupic osobny projekt garazu i dolaczyc do bryly?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
sam
0
Projekt STERELICJA DM-6525 - Zmiany projektu DM-6525
Dzień dobry!
Jestem zainteresowany tym projektem. Zwracam się z pytaniem czy jest możliwość wprowadzenia zmian w tym projekcie, przede wszystkim wstawienie komina przy ścianie kotłowni. Wolałbym też przekwalifikować projekt jako projekt domku jednorodzinnego, aby nie było problemów z miejscowym pl ...
Projekt Pensjonat K-20 C - projekt K - 20 C
Jestem zainteresowany zakupem jednego z projektów o których poniżej. Pytania:
1. w związku z koniecznością dokonania kalkulacji dla budującego oraz kredytującego banku proszę o info czy możliwym jest otrzymanie wykazu użytych materiałów co wcześniej udostępniane było przy każdym z projektów.
2. c ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Krzysztof
1
2019-03-07 17:41:01
Projekt KATLEJA DM-6634 - projekt
witam. czy kupując od was gotowy projekt tego domu mozna juz go dołączac do wniosku o zabudowe czy trzeba go przerysowywac u architekta i nanosic poprawki?