Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt OŚNIEŻA DM-6649 - Kominek
Czy jest możliwość zainstalowania w tym domu prawdziwego kominka z płaszczem, dom nie będzie eksploatowany w zimie w sposób ciągły, więc potrzebuję szybko ogrzać przynajmniej jedno pomieszczeni
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Darek
1
2019-01-18 20:27:07
Projekt BZOWO DM-6101 - pytanie
Dzien dobry,interesuje mnie projekt Bzowo DM-6101.Chcialabym dokonac zmiany,np.dobudowac po przeciwnej stronie tarasu niewielka przybudowke,ktora laczylaby sie z kuchnia ilazienka.i sluzyla przechowywaniu odziezy do pracy w polu..Elewacje z kamieniem,najlepiej polnym.Czy cena projektu indywidualneg ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Anna...
1
2019-01-18 14:47:07
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - kominek
Czy mozna dodac kominek do salonu ? Czy wzwiæzku z budowa kominka trzeba zmieniac projekt czy wystarczy jedynie pozwolenie z Waszej strony .
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - Projekt
Witam mam kilka pytań odnośnie tego projektu.
Czy jest możliwość poszerzenia domu o 1metr
Czy jest możliwa zmiana miejsca i wielkości pomieszczen
Czy Ściany zewnętrzne zakończone wieńcem na nim murłata i dalej konstrukcja dachu jeśli tak to w jakiej technologi dach-wiazary?
Jakie jest przewidzi ...
Projekt HIACYNTÓW DM-6585 - zmiany w projekcie
Jestem zainteresowany projektem domu HIACYNTÓW 2 Kod: L-6585, potrzebuję jednak kilku zmian. Chciałbym zorientować się jaki byłby koszt i czy jest szansa na wprowadzenie takich zmian. Oczywiście chciałbym wykonać dom w szkielecie drewnianym. Przede wszystkim chciałbym zmniejszyć kąt nachylenia dach ...
Projekt ROGATEK 2 L-6657 - Budowa
Mam pytanie czy jeżeli w projekcie jest pustak ceramiczny to czy można zastąpić go suporeksem i czy jest to zmiana płatna i jeżeli tak to jo trzeba zrobić żeby takie zmiany dokonać i ile to kosztuje ?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Kasia
1
2019-01-15 22:48:30
Projekt BERTOWO DM-6521 - Zmiany
Witam. Posiadamy projekt bertowo. Chciałam zapytać ile by kosztowało powiększenie salonu tzn. Dorysowanie na jego szerokość dodatkowej powierzchni ale bez dachu tylko strop na przybudowce który byłby tarasem.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Agnieszka
1
2019-01-14 21:46:42
Projekt ZALASEK DM-6651 - Konstrukcja dachu
Witam. Czy duzo musiala by zmienic sie konstrukcja dachu zeby zastosowac dachowke betonowa? Czy jest przyjeta grubsza konstrukcja? Pozdrawiam.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Jurek
1
2019-01-14 21:30:59
Projekt ZARABIE DM-6410 - Powiększenie
Witam, bardzo podoba nam się bryła domu zarabie, jednak jest on dla nas zdecydowanie za mały...czy jest możliwość poszerzenia budynku np. o 2 metry?