Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt SZYCE DM-6205 - Ogrzewanie
Witam. W opisie jest informacja że rodzaj ogrzewania to gazowe. Czy jest możliwość zmiany rodzaju ogrzewania na np. ekogroszek ?
Projekt ŻERKOWICE 2 L-6500 - zmiany w projekcie
Podpiwniczenie pod całością domu z bramą garażową pod 3 pokojem dziennym. Zadaszenie z tarasem dodatkowo na całej ścianie z drzwiami wejściowymi. Kotłownia przeniesiona do piwnicy. Parter 6 garderoba na buty i kurtki. Parter 5 WC przeniesiona w głąb by nie było WC w centralnym punkcie domu, wejście ...
Projekt RUMIANKOWO DM-6542 - pROJEKT RUMIANKOWO 130,5M
Witam,
Potrzebuje pojektu Rumiankowo ale odbicia lustrzanego. Ile bedzie kosztowac? Ile kosztuje wprowadzenie zmian typu zamiana pokoju na dole z kotlownia, zamiany wejscia na miejsce z lazienka na dole, zmiany okien balkonowych na okna a podwojnych balkonowych na pojedyncze, likwidacja komina w ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Beata Sobieraj
1
2019-01-06 22:00:33
Projekt WERBENIK DM-6653 - zmiany projekcie
Witam serdecznie,
jestem zainteresowana kupnem powyższego projektu tj. WERBENIK DM-6653 natomiast potrzebuję nanieść kilka zmian a mianowicie:
1. Proszę o doprojektowanie piwnicy i garażu w piwnicy (tak by wjazd do garażu znajdował się po lewej stronie).
2. Wejście do piwnicy by było z wiatro ...
Projekt LIGUSTR 2 L-6637 - zmiana w projekcie
chciałabym się dowiedzieć czy w projekcie przewidziane są tradycyjne
fundamenty (ławy fundamentowe) czy płyta fundamentowa? Oraz czy można zamówić taki sam projekt tylko z ogrzewaniem na paliwo stałe a nie na gaz?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Alicja
2
2019-01-06 10:58:44
Projekt JAŁOWIEC DM-6535 - zmiany w projekcie
Witam, chciałabym przystosować w tym projekcie poddasze na użytkowe . Ile by to kosztowało? Chciałabym zobaczyć mniej więcej projekt poddasza użytkowego. Pozdrawiam.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Bogusława Omelczuk
1
2019-01-06 10:43:33
Projekt NARUSZEWO N DM-6087 N - Kod: DM-6087 N
Szanowni Państwo,
mam pytania odnośnie tego projektu:
1. Czy jest możliwość projektu tzw. w "lustrzanym odbiciu"?,
2.Czy można uwzględnić w projekcie zmianę ścian działowych oraz zmianę okien (niektóre usunąć z projektu, a niektóre powiększyć)?,
3. Czy można zmienić kąt nachylenia dac ...
Projekt LIPNICA DM-5502 - Projekt indywidualny
Witam serdecznie. Chciałbym zlecić wykonanie projektu indywidualnego domu parterowego o powierzchni 180m2 (Garaż dwustanowiskowy w wyżej wymienionej powierzchni)Ściany trójwarstwowe, dach dwuspadowy ,ogrzewanie elektryczne akumulacyjne. Moje pytanie dotyczy ceny za taki projekt .