Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt LIGUSTR DM-6637 - Rysunki szczegółowe projektu ligustr 2
Proszę o podanie wymiarów pokoi,łazienki ,salonu i kuchni,wiatrołap też zresztą mnie interesuje.Muszę znać wymiary pomieszczeń,gdyż mam syna na wózku inwalidzkim i musze wiedzieć,czy pomieszczenia nie będa dla niego zbyt wąskie lub za ciasne.Korytarz ,czy ma 120 czy więcej,bo jeśli 120 to za mało i ...
Projekt NOSTRZYK 2 L-6639 - Cena projektu
Dzień dobry, mam pytanie odnośnie projektu, a mianowicie czy cały budynek zawiera się na jednym projekcie? Podana jest informacja, że cena dotyczy jednego segmentu, jednak zwróciłam uwagę, że projekt w zasadzie nie da się podzielić ponieważ kotłownia jest pomieszczeniem wspólnym i leży na linii p ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Ada
1
2018-12-19 07:51:51
Projekt BODZISZEK DM-6632 - Brak okien na jednej scianie
Chce sobie postawić taki domek na małej działce, szerokiej na niecałe 17 metrów tylko chce go obrócić o 90 stopni. Tak aby drzwi wejściowe oraz okno kuchenne znajdowały sie na południu w stronę drogi. Obawiam sie że wtedy dom mi się nie zmieści i będę musiał usunąć okna na jednej ścianie i przesuną ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Bartek
1
2018-12-18 12:21:39
Projekt OŚNIEŻA DM-6649 - Zmiany w projekcie
Zlikwidowałbym antresolę a w jej miejscu zrobił dwa pokoje. Każdy pokój z oknem. Łazienka z wejściem bezpośrednio z korytarza kosztem sypialni. Dom bym zmniejszył do 12m. Powiększyć kotłownię kosztem łazienki. W łazience prysznic przy oknie. Dodał drzwi na zewnątrz w kotłowni. Likwidacja pomieszcze ...
Projekt BERTOWO DM-6521 - Zmiany w projekcie
Chciałbym zrezygnować z wnęki elewacji frontowej oraz tak szerokich drzwi, na rzecz większej toalety i kuchni, a także aby wyjście na taras znajdowało się z tyłu, a nie z boku domu oraz z kotłowni były drzwi wyjściowe do ogrodu. Na piętrze dzięki przesunięciu ściany zewnętrznej będzie większa łazie ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Olo
1
2018-12-12 15:43:39
Projekt BLUSZCZYK DM-6648 - Zmiany w projekcie
Interesuje mnie projekt Bluszczyk tylko czy można zamienić miejscami salon z kuchnią i czy do kuchni można wygospodarować dodatkowo spiżarnie ? Bardzo proszę jeśli jest możliwość o takie rysunki.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Marta
1
2018-12-12 09:10:56
Projekt ZALASEK DM-6651 - Zmiany
czy można przeprojektować dom tak, by pokoje 6 i 8 były wysunięte tak jak pokój 7 ? Dodatkowo poszerzenie domu od strony pomieszczeń 6, 4, 5 i 12 o 1 metr i wytworzenie tam pomieszczenia (spiżarni małej) ?