Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt KATLEJA DM-6634 - pytania
Jestem zainteresowany projektem domu Kateja wersja całoroczna. Czy jest dostępny taki projekt w wersji całorocznej ?
Bardzo bym prosił o kosztorys budowy domu w wersji deweloperskiej oraz pod klucz. Czy współpracują Państwo z wykonawcą robót, który podjąłby się realizacji tego projektu w przyszłym ...
Projekt OSTRYŻ DM-6604 - DOM
JAKA JEST MINIMALNA DŁUGOŚĆ DZIAŁKI, CZY DACH MOŻNA ZMIENIĆ NA 30 STOPNI, JAKI JEST KOSZT ADAPTACJI TEGO PROJEKTU U Państwa?
Projekt SIÓDMACZEK DM-6678 - skrócenie budynku
Jestem zainteresowana projektem siódmaczek. Ale chciałabym zapytać czy jest możliwość zmniejszenia jego wymiarów z 19 metrów na 16 metrów? I jaka była by przybliżona cena projektu ze zmianami.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Marcelina S.
1
2018-12-07 13:46:47
Projekt MACIERZANKA 2 L-6524 - zmiany w projekcie
w pomieszczeniu nr 9 i 10 chcieli byśmy zrobić kotłownię i postawić komin na ścianie pomiędzy kotłownia a salonem i przystosować do opalania paliwem stałym. W salonie chcieli byśmy kominek na ścianie od strony kotłowni, tam gdzie będzie komin. Rozumiem że będzie trzeba zbudować następny bądź przeni ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Jakub
1
2018-12-07 12:24:38
Projekt Budynek garażowy ZG-89 - Przeróbka Przeróbka
Witam ! Chciałabym w tym projekcie zlikwidować strop nad częścią garnad częścią gażową i dodać okna dachowe doświetlające wnętrze. Czy to możliwe ? Jaki byłby koszt takiej zmiany w projekcie
Projekt SŁOWICZE N DM-5538 N - Re:
Czy jest możliwość wyeliminowania garażu i wstawieniu w jadalni okna. Oraz czy jest możliwość wyrównania bryły żeby dwa pokoje zrównały się z salonem, i czy okno w salonie może być większe tzn dziwi otwierane? Czy spad dachu może wynosić 25 stopni. Proszę o informację zwrotną.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Radek
1
2018-12-05 09:59:42
Projekt PRZETACZNIK 2 L-6629 - Re:
Chciałem spytać o projekt tego domu aby był cały podpiwniczony i większy taras szerokość działki wynosi 24 m.
Projekt KOSACICE DM-6587 - Zmiany do projektu
1. Czy garaż musi być połączony dachem z domem? 2 Czy była by możliwość (patrząc od przodu) ustawienia garażu po prawej stronie (tak jak w wersji lustrzanej) ale, żeby zachować układ pomieszczeń z wersji podstawowej (tak żeby wyjście na ogród było skierowane w lewy przód w taką stronę mam usytuowan ...