Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt Pensjonat, Dom weselny K-29 - dom weselny
Proszę o przesłanie rzutu parteru projektu domu weselnego K-29 w formacie PDF, proszę o sprawdzenie czy przedmiotowy projekt był uzgadniany w zakresie ppoż i bhp oraz datę tego uzgodnienia.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
I.
1
2018-11-21 12:03:33
Projekt ZG-30 ZG-30 - Poszukuję projektu
Poszukuję projektu podobnego do tego o wymiarach budynku 12mb x 20mb jedna kondygnacja wysokość budynku 3,50 wygląd bryły mam rysunek wstępny jest to budynek mieszalny. Mieszkanie 72m + duży garaż z dwiema brami wjazdowymi na auto typu bus . Proszę o informację czy jesteście Państwo mi coś zapro ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Adam Kowalski
1
2018-11-21 09:16:39
Projekt SABOTEK 2 L-6583 - Model
Witam. Czy ten dom zmieści mi się na działce o szerokości 19m??? Czy do tej szerokości dzialki co jest podana na stronie doliczona jest już odległość od sąsiadów???
Projekt ZACISZE N DM-6168 N - Zmiany
interesuje mnie ten dom ale bez garażu i na poddaszu od frontu chciałbym pojedyncze okna dachowe nie podwójne. Kotłownia na ekogroszek
Projekt CELOZJA 2 L-6616 - Celozja 2
Wita. Czy istnieje możliwość zmiany ogrzewania na ekogroszek??? I jakich zmian można jeszcze dokonać w tym projekcie??? Pozdrawiam.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Ewelina
1
2018-11-20 14:11:22
Projekt Budynek gastronomiczny z zapleczem noclegowym LK-26 - Pytania do projektu
Zainteresował mnie budynek na Państwa stronie i koszty szacunkowe stworzenia takiego buydnku - LK-26 Budynek gastronomiczny z zapleczem noclegowym Na jaki czas była robiona wycena ? Czy jest ona sporządzona w odległym czasie? Czy odzwierciedla aktualne koszty wybudowania takiego budynku?Dodatkowo p ...
Projekt ORZESZNIK DM-6607 - Zmiany w projekcie
Witam
Chciałbym zakupić projekt domu Orzesznik po wprowadzeniu zmian.
Mianowicie umieszczenie garażu w bryle budynku z wjazdem od strony krótszej ściany, zmiany usytowania kuchni i schodów,dodanie balkonów oraz w przedniej części umiwszczenie większej jaskóki tak aby była możliwość umieszczenia o ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Duma
1
2018-11-19 10:33:13
Projekt ZŁOTLINEK B DM-6596 B - Zmiany w projekcie
Dzień dobry!
Chciałbym zapytać jaki byłby koszt tego projektu z podniesionym dachem (podniesienie ścianki kolankowej), poszerzonym oknem w salonie na całą ścianę, dodaniem jednego okna w garderobie i skróceniem budynku od strony salonu o ok. 1,5 metra?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Paweł
1
2018-11-19 08:21:59
Projekt CELOZJA 2 L-6616 - Kominek, instalacja gazowa
Witam, mam dwie bardzo ważne kwestie:
Czy jest miejsce na kominek w projekcie?
Planujemy instalacje gazową - czy jest to możliwe w projekcie?
- jaki byłby, mniej więcej koszt modernizacji dla projektu w podanym zakresie?
Pozdrawiam serdecznie
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Janusz
1
2018-11-19 08:20:47
Projekt DOBROCZYN DM-6425 - Projekt Dobroczyn DM-6425
Witam serdecznie,
jesteśmy z mężem zainteresowani zakupem projektu "Dobroczyn DM-6425". Interesuje nas jednak projekt w wersji lustrzanego odbicia. czy jest taka możliwość?
pozdrawiam, proszę o odpowiedź
e- mail: teatrbajeczny@gmail.com
tel. 698-750-786
Projekt LIGUSTR 2 L-6637 - Projekt domu L6637
Bardzo nam się podobały ten projekt. Czy mozna do fasyjatu dostawic garaz od tej strony co jest okno na podasze.?
Cz w tym garazu jest możliwość usytuowania kotlowi i dzwiami tylnych?
Andrzej tel.513460822