Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt HEMARIA DM-6633 - Zmiany
Witam, czy istnieje możliwość zmian układu pomieszczeń, oraz formy ogrzewania? Oraz jaki koszt wynoszą takie zmiany?
Pozdrawiam Marta Koprowska
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Marta
1
2018-10-05 09:37:43
Projekt MIŁACZYN DM-6662 - Zmiany w projekcie
Chciałbym zapytać się o możliwy koszt adaptacji projektu DM-6662. Zmiany miałyby dotyczyć:
- zamurowanie drzwi do kotłowni od strony mieszkalnej
- usunięcie drzwi wiatrołapu
- dodanie garderoby w prawej górnej części sypialni na antresoli
Projekt NIEGOCIN DM-6125 - Zmiana planów
Witam .mam pytanie .bardzo mi się podoba ten projekt,jednak mam pytanie ?Chodzi mi o łazienki ponieważ są dla mnie za małe. Na dole chciałabym tak ok 4,5 m,a na górze 7m.jakby to wyglądało z poprawkami nawet kosztem tych większych pokoi. Jaka by była cena projektu z poprawkami?pozdrawiam Magdalena ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
madziola82@wp.pl
1
2018-10-04 19:17:48
Projekt STROICZKA 2 L-6622 - Stroiczka
Witam, można więcej zdjęć, wizualizację z każdej strony, rysunki z wymiarami poszczególnych pomieszczeń? Brakuje mi okna od strony wejścia (elewacja frontowa) np. w kuchni. Można łazienkę z wc połączyć? Dziękuję
Autor:
Odp.
Ostatnia:
michał.cz...
1
2018-10-03 15:58:54
Projekt ŻERKOWICE 2 L-6500 - KUPNO Projektu
Witam mam pytanie jestesmy z mezem zainteresowani tym projektem domu z podaszem ale obecnie przebywamy w niemczech czy jest mozliwoasc wyslania projektu do niemiec budowa bedzie w Polsce posiadamy juz dzialke ale rowniez bedziemy potrzebowali Pabnstwa pomocy w zalatwieniu pozwolenia na budowe.
Projekt ZALASEK DM-6651 - Projekt domu ZALASEK Kod: DM-665
Drodzy panowie!
chciałabym kupić ten projekt
Jestem z Rosji, jak najlepiej realizować płatności i uzyskać wszystkie prezenty, które oferujesz na miejscu za zakup tego projektu. Napisz z kim rozmawiać?
Z góry dziękuję.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Svetlana Buschuewa
1
2018-10-01 09:42:42
Projekt REJMONTÓW DM-6298 - Rejmontów
Widze, że amatorów domku jest sporo. Mnie natomiast urzekła altanka. Przy tak niewielkim domu, altanka to super pomysł zamiast balkonu czy tarasu.
Projekt ZALASEK DM-6651 - dzien dobry
Witam.
Posiadam wąska działkę szerokość 17 m o długości 80m. Obejrzałam wiele projektów domów ale ten podoba mi się najbardziej. Czy była by możliwość dopasowania projektu tak aby mógł być zrealizowany na tej działce. Zdaję sobie sprawę z dodatkowych kosztów.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Magdalena Grabowska
1
2018-09-30 15:26:35
Projekt ZALASEK DM-6651 - Re:
Szanowna Pani, Projekt dopasowany do Pani działki kosztowałby 3300 zł. Czas wykonania 45 dni roboczych. Pozdrawiamy
Autor:
Odp.
Ostatnia:
KBProjekt
0
Projekt PRZETACZNIK DM-6629 - PRZETACZNIK Kod: DM-6629 - zrównanie dachów
Witam
Czy jest możliwość zrównania dachów od strony wejścia głównego w jedną płaszczyznę a co za tym idzie wykonanie narożnika pomieszczeń 2 i 3 jako wypukłego i powiększenia tarasu?
Czy można zmienić rodzaj ogrzewania z pompy ciepła na ogrzewanie powietrzne (kominek)/elektryczne?W przyszłości g ...