Forum o projektach i projektowaniu

Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.

Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.

Tematy związane z projektami i projektowaniem
Filtruj projekty:
Projekt HEMARIA DM-6633 - Zmiany Witam, czy istnieje możliwość zmian układu pomieszczeń, oraz formy ogrzewania? Oraz jaki koszt wynoszą takie zmiany? Pozdrawiam Marta Koprowska
Autor: Odp. Ostatnia:
Marta 1 2018-10-05 09:37:43
Projekt MIŁACZYN DM-6662 - Zmiany w projekcie Chciałbym zapytać się o możliwy koszt adaptacji projektu DM-6662. Zmiany miałyby dotyczyć: - zamurowanie drzwi do kotłowni od strony mieszkalnej - usunięcie drzwi wiatrołapu - dodanie garderoby w prawej górnej części sypialni na antresoli
Kurpanik B. 1 2018-10-05 09:04:18
Projekt CZAJKÓW C DM-5582 C - Projekt domu CZAJKÓW C Kod: DM-5582 C lustrzane odbicie Witam serdecznie, czy projekt ten mozna kupić w wersji lustrzanego odbicia, czy jest możliwość doprojektowania w salonie kominka, jak wysoka w projekcie jest ścianka kolankowa? dziękuję z góry i pozdrawiam Marta Czerwińska
Marta Czerwińska 1 2018-10-04 22:20:18
Projekt LASOCIN C DM-6256 C - https://www.kbprojekt.pl/1392/lasocin-c witam, interesuje mnie ten projekt bez bocznego balkonu Jest taka mozliwość?
kasia 1 2018-10-04 19:19:51
Projekt NIEGOCIN DM-6125 - Zmiana planów Witam .mam pytanie .bardzo mi się podoba ten projekt,jednak mam pytanie ?Chodzi mi o łazienki ponieważ są dla mnie za małe. Na dole chciałabym tak ok 4,5 m,a na górze 7m.jakby to wyglądało z poprawkami nawet kosztem tych większych pokoi. Jaka by była cena projektu z poprawkami?pozdrawiam Magdalena ...
madziola82@wp.pl 1 2018-10-04 19:17:48
Projekt STROICZKA 2 L-6622 - Stroiczka Witam, można więcej zdjęć, wizualizację z każdej strony, rysunki z wymiarami poszczególnych pomieszczeń? Brakuje mi okna od strony wejścia (elewacja frontowa) np. w kuchni. Można łazienkę z wc połączyć? Dziękuję
michał.cz... 1 2018-10-03 15:58:54
Projekt ŻERKOWICE 2 L-6500 - KUPNO Projektu Witam mam pytanie jestesmy z mezem zainteresowani tym projektem domu z podaszem ale obecnie przebywamy w niemczech czy jest mozliwoasc wyslania projektu do niemiec budowa bedzie w Polsce posiadamy juz dzialke ale rowniez bedziemy potrzebowali Pabnstwa pomocy w zalatwieniu pozwolenia na budowe.
Anna Suszycka 1 2018-10-03 12:21:59
Projekt PRĄDNIK DM-6143 - Rrrrrrrrrrrrrrrrrr Czy ktoś wybudowal ten dom intresuje mnie koszt stanu surowego
Rrrrrrrrrrr 1 2018-10-02 13:10:04
Projekt PIASTÓW DM-6180 - kotłownia Czy projekt może mieć ogrzewanie na paliwo stałe (węgiel, drzewo) ?
ŁS 1 2018-10-01 15:35:23
Projekt Budynek wielorodzinny DM-6487 B - dotyczy ceny lokalu i terminu ukończenia prac Proszę o podanie oriętacyjnej ceny mieszkania na parterze nr 4 ,termin zakończenia prac budowlanych, jak dokonać rezerwacji i czy obowiązuje przedpłata
Andrzej G. 0
Projekt ZALASEK DM-6651 - Projekt domu ZALASEK Kod: DM-665 Drodzy panowie! chciałabym kupić ten projekt Jestem z Rosji, jak najlepiej realizować płatności i uzyskać wszystkie prezenty, które oferujesz na miejscu za zakup tego projektu. Napisz z kim rozmawiać? Z góry dziękuję.
Svetlana Buschuewa 1 2018-10-01 09:42:42
Projekt REJMONTÓW DM-6298 - Rejmontów Widze, że amatorów domku jest sporo. Mnie natomiast urzekła altanka. Przy tak niewielkim domu, altanka to super pomysł zamiast balkonu czy tarasu.
Jola 1 2018-10-01 09:22:23
Projekt LASOCIN C DM-6256 C - Cena za stan surwy zamkniety Witam chcialem zapytac o kosztorys tego projektu jaki jest koszt (mniej wiecej) poszczegolnych etapow budowy
Lukasz krawczyk 0
Projekt ZALASEK DM-6651 - dzien dobry Witam. Posiadam wąska działkę szerokość 17 m o długości 80m. Obejrzałam wiele projektów domów ale ten podoba mi się najbardziej. Czy była by możliwość dopasowania projektu tak aby mógł być zrealizowany na tej działce. Zdaję sobie sprawę z dodatkowych kosztów.
Magdalena Grabowska 1 2018-09-30 15:26:35
Projekt ZALASEK DM-6651 - Re: Szanowna Pani, Projekt dopasowany do Pani działki kosztowałby 3300 zł. Czas wykonania 45 dni roboczych. Pozdrawiamy
KBProjekt 0
Projekt PRZETACZNIK DM-6629 - PRZETACZNIK Kod: DM-6629 - zrównanie dachów Witam Czy jest możliwość zrównania dachów od strony wejścia głównego w jedną płaszczyznę a co za tym idzie wykonanie narożnika pomieszczeń 2 i 3 jako wypukłego i powiększenia tarasu? Czy można zmienić rodzaj ogrzewania z pompy ciepła na ogrzewanie powietrzne (kominek)/elektryczne?W przyszłości g ...
Paweł 1 2018-09-28 17:43:55
Dodaj nowy temat