Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt PIWONIKI 2 L-6656 - Piwoniki 2
Interesuje mnie ten lub podobny projekt domu jednorodzinnego bez garażu ( plus wiata na 2 auta). posiadam działkę w Pękowicach gmina Zielonki działki nr 26/8 27/8 26/7i 27/7. Czy jest możliwe spotkanie z Państwa architektem na miejscu na działce i wspólne wybranie projektu tego lub podobnego. Mamy ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Paweł Skwarczowski p.skwarczowski@op.pl
1
2018-10-19 22:05:51
Projekt KUFEA DM-6623 - Pytanie o mniejszy metraż tego projektu
Dzień dobry.1. Czy posiadacie Państwo ten projekt w wersji do 100 m kw. z tą samą ilością i lokalizacją pomieszczeń?
2.Czy ewentualnie można zmodyfikować ten projekt o: - kominek w salonie, umieszczenie tarasu od frontu (taras z tyłu pozostaje, mam działkę od frontu z pięknym widokiem i chciałaby ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Aldona Świderska
1
2018-10-19 21:59:35
Projekt OŚNIEŻA DM-6649 - Zmiany
Witam, czy istnieje możliwość zmian między innymi strop na drewniany, pustak zwykły, ogrzewanie kominkowe ( z płaszczem wodnym ), ogrzewanie podłogowe, okna pcv. Czy jest konieczna elewacja taka jak w projekcie czy wykończenie elewacji - kolorystyki według gustu. Proszę o odpowiedź . Pozdrawia ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Marzena
1
2018-10-19 21:55:20
Projekt MYJNIA SAMOCHODOWA K-73 - SKP
Interesuje mnie państwa projekt , chciałabym dopasować go do wymagań SKP . Proszę o kontakt jeśli jest to możliwe . Pozdrawiam Anna
Projekt WERBENIK DM-6653 - Zmiany w projekcie
Proszę o kilka informacji dotyczących projektu: - jaki byłby koszt zmiany ław fundamentowych na płytę - jaka jest szerokość biegu schodów i czy są to schody drewniane czy żelbetowe? - jaki byłby koszt zmiany kąta nachylenia dachu z 42 na 45st - do jakiej wysokości mogę podnieść ściankę kolankową be ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Paweł
1
2018-10-17 12:55:39
Projekt ZIELONKI 2 L-6332 - Zmiany w projekcie
Czy byłaby możliwość przeniesienia kotłowni i łazienki na parterze do garażu (likwidacja garażu) celem przesunięcia kuchni i powiększenia salonu.W kotłowni zrobić dodatkowe drzwi na zewnątrz.Łazienkę na poddaszu przenieś nad kotłowni.Z góry dziękuję za odpowiedź.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Grzegorz
1
2018-10-16 16:01:59
Projekt ĆMIELÓW DM-6197 - Dostosowanie projektu
Bardzo podoba mi się projekt natomiast mam dwa pytania. Posiadam działkę o szerokości 16 m.czy istnieje możliwość dostosowania projektu do tych wymiarów?? Długość działki 30 m.i drugie pytanie: czy można zmienić sposób ogrzewania na piec na ekogroszek??
Projekt ZŁOTLINEK B DM-6596 B - ZŁOTLINEK, MIŁACZYN
Witam, czy jest możliwość doprojektowania garażu jednostanowiskowego do ww. projektów. Oraz w projekcie Miłoczyn usunięcia tego dodatkowo. Jak to wygląda od strony finansowej. A może jest jakiś gotowy projekt niedużego domu z antresolą i garażem. Wymiary działki to 20x50.
pozdrawiam