Forum o projektach i projektowaniu

Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.

Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.

Tematy związane z projektami i projektowaniem
Filtruj projekty:
Projekt NOSTRZYK 2 L-6639 - Wycena zmian w projekcie Czy możliwe są następujące zmiany: - zamiana miejscami pomieszczeń 6 i 5 i zrobienie wejścia do pokoju 6 wejścia z pokoju 12, - zamiast okna w kotłowni zrobienie drzwi z zewnątrz jednocześnie likwidując drzwi z obu kuchni, - powiększenie całości budynku o ok 20 %
Autor: Odp. Ostatnia:
ŁS 1 2018-09-27 13:59:53
Projekt WEIGELA 2 L-6636 - Zmiana fundamentów na płytę fundamentową Ile kosztowałaby zmiana ław fundamentowych na płytę fundamentową ?
ŁS 1 2018-09-27 13:50:42
Projekt WRZOSY DM-6571 - WRZOSY Kod: DM-6571 Czy ten projekt domu jest również w cenie 900zł ? Monika
Monika Olszewska 1 2018-09-27 12:56:26
Projekt ZŁOTLINEK B DM-6596 B - Najlepsze życzenia dla KBProjekt ! Właśnie otrzymałem ten projekt zakupiony w promocji za 900 zł, jestem mega zadowolony.
Sebastian 0
Projekt Altana ZG-02 - Mój mały domek Jeżeli uda się wybudować ten domek na podstawie zgłoszenia, a nie pozwolenia na dudowę to będzie super. Przymierzam się do budowy i chyba się na niego zdecyduję. Proszę o kontakt osoby które interesuje ten projekt. Chętnie podzielę się spostrzeżeniami. piccolo-alarmy@wp.pl
Wojtek 26 2018-07-25 10:13:49
Projekt KATLEJA DM-6634 - powiekszenie Witam czy jest możliwe poprostu powiekszenie domku chodzi mi chociaz szerokosc domku o 1 metr?
Czarnik 1 2018-07-12 14:25:55
Projekt WEIGELA DM-6636 - taras + bryła Świetne jest to połączenie tarasu z bryłą! Na ile są one zintegrowane konstrukcyjnie?
Maciej 0
Projekt PIWONIKI DM-6656 - okna na poddaszu Czy poddasze można by przepruć większymi lub gęściej rozmieszczonymi oknami?
Jovanka 0
Projekt DALIANOWO 2 L-6555 - odważny garaż na osi głównej Jeśli ktoś tak szczyci się garażem, może powinien wznieść ściany z poliwęglanu, by lepiej pokazać zawartość? Dziwnie to wygląda (albo wymaga posiadłości z dwoma wjazdami, "od frontu" i "od garażu")
Zenon 0
Projekt AZALINEK 2 L-6617 - zawilgocenie elewacji bocznej Czy elewacja boczna nie jest zanadto zawilgocona, jeśli deszcz odbija się od daszku?
Renata 0
Projekt MYJNIA SAMOCHODOWA LK-73 - przepustowość Ile realnie samochodów da się tu jednocześnie wziąć na warsztat?
Miras 0
Projekt PRĄDNIK DM-6143 - Rrrrrrrrrrrrrrrrrr Buduje ktoś ten dom.
Tygrysek 0
Projekt Budynek gastronomiczny z zapleczem noclegowym K-26 - przestrzeń pod dachem Czy można jakoś wykorzystać przestrzeń pod dachem, bodaj jako skład?
Hirny 0
Projekt TRAGANEK DM-6638 - więcej okien! Elewacja boczna - świetna, jak na najlepszych projektach zachodnich. Czy od strony frontowej dałoby się przepruć więcej okien?
Marcin 0
Projekt OŚNIEŻA DM-6649 - oblicowanie kamieniem Bardzo podoba mi się projekt elewacji z tym drobnym "łupkowym" wykończeniem - ale czy można by również, jak to było modne kilka lat temu, wyłożyć po prostu grubym polnym kamieniem?
Renata Bartosz 0
Projekt WAWRZYNÓW DM-6536 - lekka forma Bardzo podoba nam się z żoną ta lekka forma i niewymuszona konsekwencja - szklana "ścianka" przy bocznych drzwiach powtarzająca rozwiązanie tarasu to świetny pomysł!
Rafał 0
Dodaj nowy temat