Forum o projektach i projektowaniu

Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.

Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.

Tematy związane z projektami i projektowaniem
Filtruj projekty:
Projekt KRASICZYN DM-6223 - własnymi rękoma 66% taniej własnymi rękoma 66% taniej niż podaje architekt
Autor: Odp. Ostatnia:
biedak 0
Projekt GERBERÓW DM-6612 - okno na narożniku Jak wygląda kwestia stabilności ścian nośnych przy oknie posadowionym na narożniku?
Irena 0
Projekt RACŁAWICE L-5573 - Racławice Zastanawiam się nad kosztem ogrzewania tak dużego salonu. W projekcie nie jest podana kubatura, a salon jest naprawdę spory. Nocóz, pewnie coś za coś.
Kamila 0
Projekt PĘCŁAWICE L-5572 - Pęcławice Pomysł z basenem jest super. Warto o tym pmyślec; jesli nie teraz, to w przyszłości. Po prostu inna jakość życia.
Bożena 0
Projekt OLECKO L-5570 - Olecko Całkiem spory domek za rozsądną cenę. Skromny, ale można trochę poeksperymentować z elewacjami i ewentualnie wysmuklić kolumny.
Cezary 0
Projekt TUSZEWO L-5556 - Tuszewo Ja widzę ten dom w zieleni. Chyba ten taras jest w wersji luksusowej.
Karol 0
Projekt DOMASZKÓW L-5538 - DOmaszków Całkiem dobrze rozplanowany parter. Wielkość sporego mieszkania w mieście + garaż. To atuty.
Marzena 0
Projekt SZAREJKI L-5534 - Szarejki Witam, czy są jeszcze jakieś osoby zainteresowane Szarejkami? Chodzi mi o ewentualne przeróbki, uwagi itp. Przymie=rzam się do kupna projektu.
Filip 0
Projekt KLEMENTYNÓW L-5521 - Klementynów Wszystko psuje ten łuk nad garażem.WYgląda jak wjazd do pałacu.
Ewa 0
Projekt BOLECHOWICE L-5519 - Bolechowice Ciekawa jestem, czy rzeczywiście taki domek jest naprawdę tani. Jestem przed zakupem projektu.
ANita 0
Projekt SIODŁOWICE L-5516 - Siodłowice A ja ponawiam pytanie sprzed 8 lat o aktualne koszty budowy w 2017.
Lidka 0
Projekt BOGACZEWO L-5508 - Bogaczewo Lepiej nie eksperymentować z elewacjami na dworkach. Inne projety dworku w tym katalogu sa chyba bardziej udane.
natalia 0
Projekt KATLEJA DM-6634 - Katleja Pomieszczenia na planie są źle oznakowane.
Urszula 0
Projekt HEMARIA DM-6633 - Hemaria Chyba najmniejszy domek w tym katalogu, ale jest w nim wszystko. Szkoda tylko, że elewacja jest taka nieprzytulna.
Helena 0
Projekt BODZISZEK DM-6632 - Bodziszek Za dużo się dzieje na tak niewielkiej powierzchni elewacji. Z czegoś trzeba zrezygnować (przy okazji będzie taniej).
Daniel 0
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - Celozja Bardzo dobre rozplanowanie parteru. Rodzina 2+2 zmieści się.
Barbara 0
Dodaj nowy temat