Forum o projektach i projektowaniu

Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.

Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.

Tematy związane z projektami i projektowaniem
Filtruj projekty:
Projekt WRZOSY DM-6571 - Wrzosy Proszę o umieszczenie informacji o domu pod jego wizualizacją. Brakuje też info o modelu.
Autor: Odp. Ostatnia:
Ada 0
Projekt SŁONECZNIKI DM-6570 - Słonecznikowo Odnośnie korytarza do garażu, to ja bym wykorzystała go na garderobę. Moim zdaniem, jest zbędny.
Paulina 0
Projekt BEGONIÓW DM-6569 - Begoniów Szukam projektu z jedną ścianą ślepą. Begoniów spełnia ten warunek, ale bryła wydaje mi się nieco zwalista. Zastanawiam się, czy prostym sposobem można dodac jej lekkości (powiększenie okien?).
Zofia 0
Projekt STORCZYKOWO DM-6568 - Storczykowo Szukam ekonicznego projektu. Ten wydaje mi się na moją kieszeń. Wydaje mi się też prosty w budowie. Ponadto elewacje ss oszczędne.
BOgdan 0
Projekt BARWINKOWO DM-6565 - Barwinkowo Zastanawiam się nad realzacją takiego domku, ale w fazie projektu chciałabym powiekszyć okna.
Lena 0
Projekt NASTURCZYNEK DM-6564 - Witam Widzę kolejny interesujący projekt a stylu współczesnym. Wart zapamiętania.
Kinga 0
Projekt GROSZKÓW DM-6560 - Groszków Bardzo ładny projekt dla minimalistów. Wydaje się też funkcjonalny. Wrzucam go do teczki.
Magda 0
Projekt AKACJOWO DM-6559 - Akacjowo Projekt przyciąga oko, ale zgadzam się z forowiczem, że coś jest nie tak z proporcjami. Ma wrażenie, że domek jest za bardzo wyciągnięty.
Lucek 0
Projekt SOSNOWICE DM-6558 - Sosnowice Witam, rozglądam się właśnie za projektem przystosowanym do solarów. Ciesze się, że temat jest brany pod uwagę przez projktantów.
Karol 0
Projekt MAGNOLIN DM-6557 - Magnolin Lubię współczesną architekturę, której nie ma za dużo. Zastanawiam się nad tym projektem.
ANka 0
Projekt DALIANOWO DM-6555 - Dalianowo Witam. Projekt chodzi mi po głowie, bo mam wąską działkę. Mam tylko to samo ptanie, co inny forowicz, czyli chodzi o doświetlenie ślepej ściany. Pozdrawiam Katarzyna
Katarzyna 0
Projekt LILAKÓW DM-6553 - Lilaków Interesujący dom. Szkoda, że nie zadnych informacji o nim. Model domku też bez opisu. Rzuty to samo. Taki goły projekt jest chyba przyczyną, że na forum pusto. Czekam na korektę.
Daria 0
Projekt ZAKOPANE DM-6551 - Zakopane A ja się zastanawiam nad przerobieniem góry pod pensjonat, czyli zmniejszeniem powierzchni pokoi na piętrze.. Ewentualnie druga malutka łazienka, albo chociaż WC
Renata 0
Projekt CYNIÓW DM-6547 - Cyniów Przeglądam katalog w poszukiwaniu dużego domu i w zasadzie znajduję kolejny projekt z dużą górą wyposażoną tylko w łazienke. Aż się prosi WC. Poza tym projekt do rozwazenia.
Alek 0
Projekt Roglice DM-6546 - Rogalice Dopisuję się do głosu na forum. Okrągłe okno jest zupełnie niepotrzebne. W takie małej formie lepiej nie szalec z detalami.
Danka 0
Projekt MACZKÓW DM-6544 - Maczków WItam, Szukam czegoś w tym stylu, czyli prosto i funkcjonalnie. Interesuje mnie koszt postawienia takiego niewielkiego domu po cenach z 2017. Pozdrawiam Maria
Maria 0
Dodaj nowy temat