Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt BEGONIÓW DM-6569 - Begoniów
Szukam projektu z jedną ścianą ślepą. Begoniów spełnia ten warunek, ale bryła wydaje mi się nieco zwalista. Zastanawiam się, czy prostym sposobem można dodac jej lekkości (powiększenie okien?).
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Zofia
0
Projekt STORCZYKOWO DM-6568 - Storczykowo
Szukam ekonicznego projektu. Ten wydaje mi się na moją kieszeń. Wydaje mi się też prosty w budowie. Ponadto elewacje ss oszczędne.
Projekt AKACJOWO DM-6559 - Akacjowo
Projekt przyciąga oko, ale zgadzam się z forowiczem, że coś jest nie tak z proporcjami. Ma wrażenie, że domek jest za bardzo wyciągnięty.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Lucek
0
Projekt SOSNOWICE DM-6558 - Sosnowice
Witam, rozglądam się właśnie za projektem przystosowanym do solarów. Ciesze się, że temat jest brany pod uwagę przez projktantów.
Projekt DALIANOWO DM-6555 - Dalianowo
Witam. Projekt chodzi mi po głowie, bo mam wąską działkę. Mam tylko to samo ptanie, co inny forowicz, czyli chodzi o doświetlenie ślepej ściany.
Pozdrawiam
Katarzyna
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Katarzyna
0
Projekt LILAKÓW DM-6553 - Lilaków
Interesujący dom. Szkoda, że nie zadnych informacji o nim. Model domku też bez opisu. Rzuty to samo. Taki goły projekt jest chyba przyczyną, że na forum pusto. Czekam na korektę.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Daria
0
Projekt ZAKOPANE DM-6551 - Zakopane
A ja się zastanawiam nad przerobieniem góry pod pensjonat, czyli zmniejszeniem powierzchni pokoi na piętrze.. Ewentualnie druga malutka łazienka, albo chociaż WC
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Renata
0
Projekt CYNIÓW DM-6547 - Cyniów
Przeglądam katalog w poszukiwaniu dużego domu i w zasadzie znajduję kolejny projekt z dużą górą wyposażoną tylko w łazienke. Aż się prosi WC. Poza tym projekt do rozwazenia.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Alek
0
Projekt Roglice DM-6546 - Rogalice
Dopisuję się do głosu na forum. Okrągłe okno jest zupełnie niepotrzebne. W takie małej formie lepiej nie szalec z detalami.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Danka
0
Projekt MACZKÓW DM-6544 - Maczków
WItam,
Szukam czegoś w tym stylu, czyli prosto i funkcjonalnie. Interesuje mnie koszt postawienia takiego niewielkiego domu po cenach z 2017.
Pozdrawiam
Maria