Forum o projektach i projektowaniu

Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.

Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.

Tematy związane z projektami i projektowaniem
Filtruj projekty:
Projekt JAWORZYNKA DM-6261 - Jaworzynka Witam wszystkich zwolenników drewna. W takim domu wychowałam się. Klimat niepowtarzalny.
Autor: Odp. Ostatnia:
Zuzka 0
Projekt RĘDZINY DM-6259 - Rędziny Pokoiki na górze są malutkie, ale za to jest łazienka i garderoba. Góra wygląda funkcjonalnie. Fajny projekt.
Stefan 0
Projekt HAJNÓWKA DM-6257 - Hajnówka Jesli miałabym wziąć ten projekt, to ze względu na taras nad garażem, na który można wejść z hallu, a nie z sypialni. Ktoś dobrze pomyślał.
Ewa 0
Projekt LASOCIN DM-6256 - Lasocin Przeglądam projekty od jakiegoś czasu, ale pierwszy raz znalazłąm kominek wewnętrzny i zewnętrzny. Nie wiem, o co chodzi. Czyżby ten zenętrzny był na zewnątrz...
Kamila 0
Projekt PODZAMCZE DM-6255 - Podzamcze Małe i zgrabne. Parter OK, ale przydałoby sie WC na antresoli. Chyba dałoby się przeprojektować górę.
Janusz 0
Projekt BOBOWA DM-6251 B - Bobowa Widzę, że jestem pierwsza na Forum. Domek OK, ale myślę, że ten wykusz wygląda jak kapliczka i chyba dlatego projekt nie wzbudza zainteresowania. Ja się jeszcze zastanawiam nad nim.
Maria Teklicka 0
Projekt SERBINÓW DM-6251 - Serbinów Zastanawiam się nad dobudowaniem garażu. Dach garażu mógłby posłużyć jako taras.
TOmasz Kamel 0
Projekt KAMIENIEC DM-6250 - Kamieniec Projekt ciekawy, bo zakłada dużo doświetlenia. Zastanawiam sie tylko, dlaczego każde okno jest z innej parafii. Wolałabym ksztat okien ujednolicić, ale nie tracąc na świetle.
Zuzanna Malicka 0
Projekt JAWORNIK DM-6248 - Jawornik W czasie budowy zrezygnowałam z kamiennego murku, bo obawialam się zawilgocenia w kątach. Zdecydowałam się na balustradę, która "oddycha".
Anita 0
Projekt BIELSZOWICE DM-6240 - Bielszów Planuję budowę w przyszłym roku. Chciałabym ująć cos z kosztów. Na przykład zlikwidowałabym załamanie w salonie skoro obok juz jest wykusz.
Halina 0
Projekt LELIWA DM-6236 - Leliwa W całym domu kąty proste (nawet są dwa k"krzyżyki\'), więc skąd łuk nad wejściem. Poza tym jednym szczegółem do przerobieniam mam nadzieję, projekt jest OK.
Tina 0
Projekt JAGODNIK DM-6233 - Jagodnik Aż się prosi małe WC Na poddaszu. A tak poza tym dworek całkiem, całkiem.
Hania 0
Projekt SKALMIERZ DM-6229 - Skalmierz Jestem pierwsza na Forum. Dziwne, bo domek ciekawy, ale bez udziwnień. Ja bym tylko wymieniła małe okna na duże.
Marta 0
Projekt BRZEZIN DM-6226 - Brzezin Widzę spore zainteresowanie tym projektem. Też mi odpowiada. I tak jak wszystkich tutaj na Forum Mnie też interesują realne koszty w 2017. Pozdrawiam.
Mirek 0
Projekt KRASICZYN DM-6223 - Krasiczyn WItam, Mnie też interesuje koszt realizacji takiego domku, ale po cenach z 2017. Nie mam doświadczenia budowlanego. To moja pierwsza budowa.
Sławek 0
Projekt BEREŻKI DM-6219 - Bereżki Wreszcie coś innego. Mnie na ten projekt nie stać, ale można by było projektować trochę taniej, idąc w tym kierunku. Na przykład, chciałąbym znaleźć projekt z podobnymi detalami jak te balustrady. Szukam czegoś indywidualnego.
Helena 0
Dodaj nowy temat