Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt RĘDZINY DM-6259 - Rędziny
Pokoiki na górze są malutkie, ale za to jest łazienka i garderoba. Góra wygląda funkcjonalnie. Fajny projekt.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Stefan
0
Projekt HAJNÓWKA DM-6257 - Hajnówka
Jesli miałabym wziąć ten projekt, to ze względu na taras nad garażem, na który można wejść z hallu, a nie z sypialni. Ktoś dobrze pomyślał.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Ewa
0
Projekt LASOCIN DM-6256 - Lasocin
Przeglądam projekty od jakiegoś czasu, ale pierwszy raz znalazłąm kominek wewnętrzny i zewnętrzny. Nie wiem, o co chodzi. Czyżby ten zenętrzny był na zewnątrz...
Projekt BOBOWA DM-6251 B - Bobowa
Widzę, że jestem pierwsza na Forum. Domek OK, ale myślę, że ten wykusz wygląda jak kapliczka i chyba dlatego projekt nie wzbudza zainteresowania. Ja się jeszcze zastanawiam nad nim.
Projekt KAMIENIEC DM-6250 - Kamieniec
Projekt ciekawy, bo zakłada dużo doświetlenia. Zastanawiam sie tylko, dlaczego każde okno jest z innej parafii. Wolałabym ksztat okien ujednolicić, ale nie tracąc na świetle.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Zuzanna Malicka
0
Projekt JAWORNIK DM-6248 - Jawornik
W czasie budowy zrezygnowałam z kamiennego murku, bo obawialam się zawilgocenia w kątach. Zdecydowałam się na balustradę, która "oddycha".
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Anita
0
Projekt BIELSZOWICE DM-6240 - Bielszów
Planuję budowę w przyszłym roku. Chciałabym ująć cos z kosztów. Na przykład zlikwidowałabym załamanie w salonie skoro obok juz jest wykusz.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Halina
0
Projekt LELIWA DM-6236 - Leliwa
W całym domu kąty proste (nawet są dwa k"krzyżyki\'), więc skąd łuk nad wejściem. Poza tym jednym szczegółem do przerobieniam mam nadzieję, projekt jest OK.
Projekt BRZEZIN DM-6226 - Brzezin
Widzę spore zainteresowanie tym projektem. Też mi odpowiada. I tak jak wszystkich tutaj na Forum Mnie też interesują realne koszty w 2017.
Pozdrawiam.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Mirek
0
Projekt KRASICZYN DM-6223 - Krasiczyn
WItam, Mnie też interesuje koszt realizacji takiego domku, ale po cenach z 2017. Nie mam doświadczenia budowlanego. To moja pierwsza budowa.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Sławek
0
Projekt BEREŻKI DM-6219 - Bereżki
Wreszcie coś innego. Mnie na ten projekt nie stać, ale można by było projektować trochę taniej, idąc w tym kierunku. Na przykład, chciałąbym znaleźć projekt z podobnymi detalami jak te balustrady. Szukam czegoś indywidualnego.