Forum o projektach i projektowaniu

Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.

Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.

Tematy związane z projektami i projektowaniem
Filtruj projekty:
Projekt LUBIEŃ DM-6119 - Lubień Już w nim mieszkam. Polecam jako domek rekreacyjny. BUdowa i eksloatacja bez przykrych niespodzianek.
Autor: Odp. Ostatnia:
Jarosław 0
Projekt GŁOGOWIEC DM-6103 - Głogowiec Potrzebny jest mi duży dom, ale bardzo tani w eksploatacji. Czy ktoś może podać koszt jego ogrzania?
Jerzy 0
Projekt BZOWO DM-6101 - Bzowo Szukam projektu bardzo małego, ale funkcjonalnego domku. Ten mi się podoba. Czy ktoś juz w nim mieszka i mógłby podzielić się doswiadczeniem.
Dorota 0
Projekt SARNAKI DM-6095 - Sarnaki Myślę o kupnie tego projektu. Mam pytanie, czy koszt dotyczy budowy bliźniaka czy pojedynczego domu?
Mateusz 0
Projekt BRZOZOWIEC DM-6092 - Brzozowiec Szukam prostego projektu wizualnie i w reazlizacji. Czy ktoś może zrealizował ten projekt?
Barbara 0
Projekt PRZEMIŁÓW DM-6083 - Przeborów Jakiej wielkości działka musi być pod ten projekt?
Kasia 0
Projekt NIDZICA DM-6077 - Nidzica Szukam tekiego projektu. Mam pytanie. Czy domek można postawić na dość stromej działce?
Ewa 0
Projekt OKOŁOWICE DM-6068 - Okołowice Projekt podoba mi się. Szukam kogoś, kto już go zrealizował.
WItek 0
Projekt ROZTOKA DM-6055 - Roztoka Mam pytanie dotyczące ogrzewania doswiadczeniem w tej materii?
Jacek 0
Projekt PSZCZELNIK DM-6052 - Rymanów Wpadł mi w oko ten projekt. Czy ktoś może wybudował ten dom i ma ewentualne uwagi. Liczę się z każdym groszem;)
Maria 0
Projekt RYMANÓW DM-6051 - Rymanów Widze, że projekt został arealizowany. Mam pytanie do właścicieli, ile kosztuje ogrzewanie domu?
Krzysiek 0
Projekt TARNOWIEC DM-6044 - Tarnowiec Czy można gdzieś na żywo zobaczyć realizację tego projektu? Podoba mi się.
Kinga 0
Projekt POSADÓW DM-6040 - Posadów Podoba mi się klasyczna bryła bez elewacji. Czy brak elewacji obniży koszt projektu?
Tolek 0
Projekt WIERZBIN DM-6038 - Wierzbin Szukam niewielkiego domku "na start". Ile potrzebuję na zmknięcie tego projektu? Czy ktoś wie?
Zbyszek 0
Projekt SWOSZOWA DM-6036 - Swoszowa Domek wydaje się znacznie większy.Pytanie do włascicieli: Czy taki jest w użytkowaniu?
Kamil 0
Projekt KASINKA DM-6031 - Kasinka Szukam projektu na dom w górach. Ten wygląda idealnie, ale zastanawiam sie, ile wynosi ostateczna kwota realizacji.
Kajtek 0
Dodaj nowy temat