Forum o projektach i projektowaniu

Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.

Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.

Tematy związane z projektami i projektowaniem
Filtruj projekty:
Projekt MSZANA DM-6024 - Mszana Mam pytanie. Czy ktoś zbudował dom według projektu? Interesuje mnie, co zrobił z pustką na piętrze?Chciałabym ją wykorzystać.
Autor: Odp. Ostatnia:
Tatiana 0
Projekt KLONOWIEC DM-6018 - Klonowiec Nie mam samochodu i chętnie przerobiłam garaż na kolejne pomieszczenie mieszkalne. Ile kosztowałaby adaptacja projektu?
Zenon 0
Projekt POLESIE DM-6006 - Polesie Szukam kogos, kto wybudował taki domek. Czy konieczne były jakies przeróbki? Pozdrawiam Marek
Marek 0
Projekt SKOTNIKI DM-5591 - Skotniki Mam pytanie. Czy można ten dom zobaczyć w Skotnikach? Prosze o bliższe dane.
Teresa 0
Projekt MIŁKOWO DM-5588 - Miłkowo Szukam projektu na długą działkę. Czy ktoś ma dom według tego projektu?
ZOfia 0
Projekt CZAJKÓW DM-5582 - Czajków Szukam projektu na domek na działce. Czy ktoś ma taki domek?
Kondrad 0
Projekt DWERNICZEK N DM-5573 N - Dwerniczek N Czy zmieśliłaby się mała spiżarnia ma praterze? Projekt poza tym fajny.
Tola 0
Projekt DWERNICZEK DM-5573 - Dwerniczek Podoba mi się pomysł z osobnym wejściem na balkon z każdej sypialni, W ogóle projekt wydaje się ciekawy. Zastanawiam się nad realizacją.
TOmasz 0
Projekt PURZYCE DM-5572 - purzyce WItam. Czy kupię u Państwa projekt małego basenu?
Eliza 0
Projekt OLCZA N DM-5570 N - Olcza DM-5570 N Dobry pomysł z przesunięciem ściany, aby powiększyć garderobę. Cały projekt jest OK.
Mirek 0
Projekt PNIEWO DM-5556 - Pniewo DM-5556 Czy projektujecie oczka wodne i baseny?
Magda 0
Projekt SŁOWICZE N DM-5538 N - Słowicze DM-5538 N Czy wszystkie elewacje są w tej samej cenie?
Bogna 0
Projekt DĄBRÓWKA DM-5534 - Dąbrówka DM-5534 Zgrabny projekt. Wszystko w nim przemyślane. Mnie interesuje tylko pytanie , ile kosztowałby projekt z jednym balkonem .
Antoni 0
Projekt RASZEWO DM-5521 - Raszewo DM-5521 Ile kosztowałby projekt bez garażu?
Aśka 0
Projekt NAWOJOWA DM-5518 - Bobrowniki DM -5518 Mam pytanie. Czy jest podobny projekt cały w wersji drewnianej? Jakie byłyby koszty?
Joanna 0
Projekt BOBROWNIKI DM-5516 - bobrowniki Podoba mi się pomysł na łazienkę z wanną na parterze, a nie koniecznie na piętrze.Wygodnie.
ALicja 0
Dodaj nowy temat