Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt CHORYŃ DM-6296 - Choryń
Zastanawiam się nad tym domem i chciałabym mieć kuchnię przy wejściu zamiast łazienki. Po co dźwigać zakupy przez pół domu...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Celina
0
Projekt JANCZEWO DM-6294 - Janczewo
Wolałabym kuchnię otwartą na salon. Natomiast bardzo podoba mi się wykusz. Niewielki w sumie koszt, a cały parter robi się elegancki.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Flora
0
Projekt WIŚNICZ N DM-6292 N - Wiśnicz N
Właśnie zdecydowałam się na ten projekt.Klasyka. Wtopi się w zieleń. Mam nadzieję, że w 2017 zmieszczę się w kosztach sprzed paru lat.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Kinga
0
Projekt WIŚNICZ DM-6292 - Wiśnicz
Zrobiłam to samo z tarasem, co inni forowicza. Zamieniłam go na dodatkowy pokój. Niewielki koszt, oplaca się.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Rita
0
Projekt ŁĄCKO N DM-6291 N - Łącko N
Zgadzam się, że rozlanowanie pomieszczeń jest super. Elewacje za to trochę smętne. Może z okiennicami byłoby cieplej....
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Grażyna Kwiecień
0
Projekt ŁĄCKO DM-6291 - Łącko
WIem, że garaż przy dworku to obciach, ale gdzieś samochód musze trzymać. Poszukuję projektu garażu pasującego do dworku )coś w stylu
dawnych zabudowań gospodarczych.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Krystyna Mróz
0
Projekt LIPOWIEC B DM-6290 B - Lipowiec
Szukam podobnego projektu, ale razem z projektem ogrodu (parku). Mam dużą działkę i w związku z tym kłopot z jej zagospodarowaniem,
Autor:
Odp.
Ostatnia:
teresa
0
Projekt LIPOWIEC DM-6290 - Lipowiec
Projekt w miare funkcjonalny, ale widze koniecznośc uporządkowania kształtu okien. Nawet znalazł się tutaj bulaj. Zadużo się dzieje na elewacji, ale po uwzględnieniu uwag, zastanowiłabym się nad kupnem projektu.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Dominika
0
Projekt WRZOSOWO DM-6282 - wrzosowo
Gratuluję projektu. Szkoda, że mnie nie stać jego realizację. Mam nadzieje że znajdę w katalogu cos podobnego na moją kieszeń.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Adam
0
Projekt OLCHAWA DM-6276 - Olchawa
Przeglądam dworki w katalogu i ten projekt wydaje mi się najmniej udany. Optuję za mniejszymi i zgrabniejszymi (są takie tym katalogu).
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Piotr
0
Projekt USTRONIE DM-6274 - Żegiestów
Dopisuję sie do głosu "forowiczki". Zdecydowanie za małe okna na tak spory dom. Wtedy byłabym zainteresowana projektem.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Hanna
0
Projekt ŻEGIESTÓW DM-6273 - Żegiestów
Projekt prawie już kupiłam, ale będe robić korektę na wąską działkę, czyli zlikwduje boczne okno. To wszystko, bo poza tym projekt jest OK.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Paulina
0
Projekt KUZNOCIN DM-6270 - Kuznocin
Jesli ktoś wybiera Kuznocin, to proponuję poszperać w starych projektach parkowych. Warto dopracować roslinnośc do tak zobowiązujacego projektu.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Marian
0
Projekt BOGATYNIA DM-6279 - Bogatynia
Jestem zwolenniczką balustrady lub murków między kolumnami a scianami ze względu na bezpieczeństwo starszych osób. Zastanawiam sie nad korektą projektu w tym kierunku. Mam starszych rodziców, dlatego szukam bezpiecznego parteru.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Halina Trawińska
0
Projekt ZALESIE DM-6268 - Zalesie
Chciałabym wybudować dworek, ale niewielki. Marzę za to o duzym ogrodzie z drzewami parkowymi (AKacje, lipy, klony). Interesuję mnie koszt realizacji takiego dworku w 2017.