Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt IRYSOWO DM-6594 - Irysowo
Dom kosztuje, ale do tej pory to dla mnie najciekawszy projekt na teren podgórski. I z zewnątrz, i z wewnątrz.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Stenia
0
Projekt IRYSOWO DM-6594 - Irysowo
Dom kosztuje, ale do tej pory to dla mnie najciekawszy projekt na teren podgórski. I z zewnątrz, i z wewnątrz.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Stenia
0
Projekt BUDYNEK WIELORODZINNY DM-6589 - DM-6589
Witam, Szukam projektu współczesnego. Ten mi się podoba. Zastanawiam se tylko, czy nie można by go trochę ocieplić i na dachu zasadzić jakieś pnącze.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Natalia
0
Projekt KOSACICE DM-6587 - Kosacice
Mam kilka pytań dotyczacych projektu, bo brakuje w nim opisu. Projekt oryginalny, ale nie wiem , czy zadaszenie między częściami domu jest funkcjonalne. Ciekawa jestem, jaka była intencja projektanta.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Franciszka
0
Projekt HIACYNTÓW DM-6585 - Hiacyntów
Chodzi mi właśnie o taki tradycyjny dom z drewna, bo w mojej okolicy jest popularny i supre wkomponowuje się w krajobraz. Nigdy nie mieszkałam w domu drewnianym i zastanawiam się nad konserwacją drewna. Na razie wypytuję sąsiadów, ale projekt właściwie już kupiłam.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Mira
0
Projekt AKSAMITKI DM-6584 - Aksamitki
CIekawy projekt dla amatorów dworków. Czy można prosić o dopisanie opisów do projektu? Jestem zainteresowana budową dworku.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Karolina
0
Projekt OCZARÓW DM-6591 - Oczarów
Witam, kolejny dworek bez opisów do projektu. Szkoda, bo bardzo ładny projekt, lae trzeba się wielu rzeczy domyślać.
Projekt KONWALIOWO DM-6582 - KOnwaliów
Dworek moich marzeń! Szkoda, że brakuje więcej informacji o projekcie. Proszę o uzupelnienie strony, bo jestem bardzo zainteresowana własnie takim projektem.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Martyna
0
Projekt TULIPANÓW DM-6581 - Tulipanów
Jestem ciekawa, czy realizacja tego projektu jest łatwa dla nowicjusza. Wydaje mi się bezproblemowa na bazie projektu. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych
Projekt FIOŁKI DM-6577 - Fiołki
Takie domki pamiętam z dzieciństwa. Mam do nich sentyment. Cieszę, się, że na tym projekcie udało połaczyć się tradycyjny model z dwoma garażami. Szukam takiego rozwiazania.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Lena
0
Projekt BRATKI DM-6576 - Bratki
Ładny projekt, ale widzę tuje na kolejnej wizualizacji. Mam nadzieję, że to przemijająca moda i wrócą swojskie bzy czy leszczyny.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
ela
0
Projekt Szarotki DM-6575 - Szarotki
Czy można byloby uniknąć tuji na wizualizacji projektu? Bardzo mnie rażą swoją sztampowością i chyba nie pasują do ażurowej stolarki.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Lilka
0
Projekt KROKUSY DM-6573 - Krokusy
Podobają mi się Krokusy. Efektowny jest pomysł z werandą i balkonem. Rozważam teraz wersję z garażem na jeden samochód.
Pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Iza
0
Projekt ASTRY DM-6572 - Astry
Przeglądam projekty dużych domów. Chodzi mi o to, żeby bryła była zgrabna i nie za duża. Ten dom wygląda na mniejszy. Ciekawa jestem, jak wygląda w rzeczywistości.