Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt GRÓJEC DM-6362 - Grójec
Planuję dom z garażem w piwnicy. Ten projekt zainteresował mnie Zmieniłbym tylko filary; zdecydowanie za ciężkie. Tworzą wrażenie fortecy.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Damian
0
Projekt RADOMICE DM-6360 - Radomice
Witam, też szukam projektu domu z pomieszczeniem na mały biznes (systemy komputerowe). Chodzi mi oczywiście o koszty eksploatacji.
Pozdrawiam
Mirek
Projekt RZESZYNEK DM-6353 - Rzeszynek
Dopisuję się do wpisu, bo podoba mi się pomysł na pokój wypoczynkowy w piwnicy. Może być przytulnie. Gdyby jeszcze dało ię zainstalować tam kominek.
Projekt CZUŁÓW DM-6350 - Czułów
Widzę na forum, że projekt się podoba. Trochę sięboję rozbudowanego dachu, ale po wpisach widać, że to nie taki znów problem.
Projekt ŚNIEŻYN DM-6346 - Śnieżyn
Przeglądam projekty sporych domów. Ciekawe, jak wyglądałby Śnieżyn na mniejszej działce. Podoba mi się bowiem pomysł z dużym tarasem (choc sam kształt tarasu jest dyskusyjny).
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Wanda
0
Projekt POLAŃCZYK DM-6342 - Polańczyk
Zastanawiam się nad tym projektem. Nie widzę żadnych wpisów na forum. Czy to znaczy, że dom jest idealny? Chciałąbym, bo już prawie się zdecydowałam...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Ula
0
Projekt SOLINA DM-6339 - Solina
Też mi się podoba projekt. Co prawda wolałabym z balkonu nad dachem nie patrzec na drogę. Ale poza tym fajny projekt.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Danka
0
Projekt PIEKARY DM-6337 - Piekary
Mam nietypową działkę w kształcie kwadratu. Na dodatek jest niewielka. Cieszę się, że projektanci pamiętają też trudniejszych działkach. Nad tym projektem właśnie się zastanawiam.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Teodor
0
Projekt PRZEGORZAŁY DM-6333 - Przegorzały
Przeglądam projekty z dworkami. W tym projekcie nie podoba mi się balkon nad gankiem z widokiem na ulicę. Wolałabym patrzeć na drzewa w ogrodzie.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Marzena
0
Projekt ZIELONKI DM-6332 - Zielonki
Szukam w katalogu projektu dworku, ale z garażem. Wiem, że połaczenie jest ryzykowne. Ten projekt niestety jest przeładowany: i garaż, i ganek z kolumnami i balkon. No cóż, szukam dalej.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Krystian
0
Projekt GORZKÓW DM-6331 - Gorzków
Witam, rozglądam się za dworkiem. Zgadzam sie z forowiczem, że ten projekt jest niezbyt udany, udziwnione filary psują widok. Poza tym projekt nawet ciekawy.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Karina
0
Projekt ROZMARYNÓW DM-6328 - Rozmarynów
Szukam projektu parterowego domu z dwoma garażami. Chciałabym, aby garaże wtopiły się w bryłę budynku. Tutaj trochę dominują. Szukam dalej.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Marta
0
Projekt KONRADÓW DM-6327 - Konradów
Widze, że jestem pierwsza tutaj na forum. Projekt mi się podoba, ale usunęłabym całkowicie elewacje. Domek jest za mały na taką ilość detali. ale chodzi mi także o koszty. Ciekawa jestem, o ile tańsza byłaby realizacja bez elewacji.