Forum o projektach i projektowaniu

Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.

Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.

Tematy związane z projektami i projektowaniem
Filtruj projekty:
Projekt GRÓJEC DM-6362 - Grójec Planuję dom z garażem w piwnicy. Ten projekt zainteresował mnie Zmieniłbym tylko filary; zdecydowanie za ciężkie. Tworzą wrażenie fortecy.
Autor: Odp. Ostatnia:
Damian 0
Projekt RADOMICE DM-6360 - Radomice Witam, też szukam projektu domu z pomieszczeniem na mały biznes (systemy komputerowe). Chodzi mi oczywiście o koszty eksploatacji. Pozdrawiam Mirek
Mirek 0
Projekt IWONICZ DM-6355 - Iwonicz Też interesuje mnie ostateczny koszt realizacji tego projektu. Pozdrawiam Maja
Maja 0
Projekt RZESZYNEK DM-6353 - Rzeszynek Dopisuję się do wpisu, bo podoba mi się pomysł na pokój wypoczynkowy w piwnicy. Może być przytulnie. Gdyby jeszcze dało ię zainstalować tam kominek.
Wojtek 0
Projekt KONSTANCIN DM-6351 - Konstancin Ja bym tylko dodała WC na piętrze, bo moim zdaiem jedna łazienka na trzy sypialnie to za mało.
Lucjan 0
Projekt CZUŁÓW DM-6350 - Czułów Widzę na forum, że projekt się podoba. Trochę sięboję rozbudowanego dachu, ale po wpisach widać, że to nie taki znów problem.
Monika 0
Projekt KRYSPINÓW DM-6348 - Kryspinów Dobry pomysł na dwa garaże w bryle, choć cały dom nie w moim stylu.
Czesław 0
Projekt ŚNIEŻYN DM-6346 - Śnieżyn Przeglądam projekty sporych domów. Ciekawe, jak wyglądałby Śnieżyn na mniejszej działce. Podoba mi się bowiem pomysł z dużym tarasem (choc sam kształt tarasu jest dyskusyjny).
Wanda 0
Projekt POLAŃCZYK DM-6342 - Polańczyk Zastanawiam się nad tym projektem. Nie widzę żadnych wpisów na forum. Czy to znaczy, że dom jest idealny? Chciałąbym, bo już prawie się zdecydowałam...
Ula 0
Projekt SOLINA DM-6339 - Solina Też mi się podoba projekt. Co prawda wolałabym z balkonu nad dachem nie patrzec na drogę. Ale poza tym fajny projekt.
Danka 0
Projekt PIEKARY DM-6337 - Piekary Mam nietypową działkę w kształcie kwadratu. Na dodatek jest niewielka. Cieszę się, że projektanci pamiętają też trudniejszych działkach. Nad tym projektem właśnie się zastanawiam.
Teodor 0
Projekt PRZEGORZAŁY DM-6333 - Przegorzały Przeglądam projekty z dworkami. W tym projekcie nie podoba mi się balkon nad gankiem z widokiem na ulicę. Wolałabym patrzeć na drzewa w ogrodzie.
Marzena 0
Projekt ZIELONKI DM-6332 - Zielonki Szukam w katalogu projektu dworku, ale z garażem. Wiem, że połaczenie jest ryzykowne. Ten projekt niestety jest przeładowany: i garaż, i ganek z kolumnami i balkon. No cóż, szukam dalej.
Krystian 0
Projekt GORZKÓW DM-6331 - Gorzków Witam, rozglądam się za dworkiem. Zgadzam sie z forowiczem, że ten projekt jest niezbyt udany, udziwnione filary psują widok. Poza tym projekt nawet ciekawy.
Karina 0
Projekt ROZMARYNÓW DM-6328 - Rozmarynów Szukam projektu parterowego domu z dwoma garażami. Chciałabym, aby garaże wtopiły się w bryłę budynku. Tutaj trochę dominują. Szukam dalej.
Marta 0
Projekt KONRADÓW DM-6327 - Konradów Widze, że jestem pierwsza tutaj na forum. Projekt mi się podoba, ale usunęłabym całkowicie elewacje. Domek jest za mały na taką ilość detali. ale chodzi mi także o koszty. Ciekawa jestem, o ile tańsza byłaby realizacja bez elewacji.
Mariola 0
Dodaj nowy temat