Forum o projektach i projektowaniu

Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.

Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.

Tematy związane z projektami i projektowaniem
Filtruj projekty:
Projekt MOGILANY DM-6326 - Mogilany Widze, że ktoś z forowiczów też wpadł na pomysł podniesienia ganku. Poza tym projekt ciekawy, bo dworek z garażem to wyzwanie dla architekta.
Autor: Odp. Ostatnia:
Lidia 0
Projekt BRONOWICE DM-6325 - Bronowice Też szukam projektu pod kątem wielopokoleniowej rodziny. Dlatego zastanawiam się nad tym. Chciałabym jednak oszczędzić na elewacjach, bo moim zdaniem za dużo dzieje się na zewnątrz, a każdy detal kosztuje.
Wiktoria 0
Projekt KOŚCIELISKO DM-6324 - Kościelisko Witam, też chce postawić dom na działce rekreacyjnej. Dizekuję za pomysł, żeby zlikidować kotłownie, przejśćna ogrzewanie elektryczne, a kotłownie wykorzystac na składzik na narty.
Lucyna 0
Projekt DROHOBYCZ DM-6322 - Drohobycz Witam! Szukam parterowego domku, żadnych schodów (jestem po operacji), wszystko w zasięgu ręki. Bardzo ładny projekt.
WItek 0
Projekt OLENDRY DM-6319 - Olendry Widzę, że ktoś z forowiczów też myślał o sypialence na górze. Nie mam zadnego doświadczenia budowlanego, ale patrząc na projekt, to jest to chyba możliwe.
Paula 0
Projekt NAŁĘCZÓW DM-6313 - Nałęczów Zastanawiam się, czy ten dworek będzie dobrze wyglądał na mniejszej działce, bez tak długiego podjazdu. Tutaj wjazd robi super wrażenie.
Kamil 0
Projekt POTASZNIKI DM-6311 - Potasznikowo Wszystko super, ale widze kolejny projekt z kilkoma łazienkami na górze bez WC. Tu jest nawet pięć sypialni. Trochę jak w hotelu. WC jest konieczne. Moim zdaniem, jest możliwośc adptacji góry pod tym kątem.
Kaja 0
Projekt BURSZTYNÓW DM-6310 - Bursztynowo Szukam projektu na wąską działkę. Podoba mi się góra z 4 sypialniami, ale brakuje tam WC. Zastanawiam się nad przeróbką, w ięc dodatkowymi kosztami.
Marcin 0
Projekt TOPOLANY DM-6309 - Topolany Widze, że projekt podoba się nie tylko mnie. Ja bym połączyla kuchnię z salonem. Myśle tez o zamianie bocznych okien na drzwi balkonowe z wyjściem na taras.
Tomek Wróbel 0
Projekt BRANEWKA DM-6308 - Branewka Projekt wydaje się dobrze przemyślany. Jest miejsce na sporą kuchnię i łazienkę. CHyba tez jest dobrze doświetlony. Zastanawiam się nad aktualnym kosztem realizacji w 2017...
Karol 0
Projekt LUSŁAWICE DM-6315 - Lusławice Rzeczywiscie ładny dom, bez udziwnień, a takiego właśnie szukam, bo na osiedlach jest taka zbieranina pomysłów od sasa do lasa, że aż oczy bolą. Ten domek wpisze się w każde otoczenie.
Kama 0
Projekt NIDOWO DM-6305 - Nidowo Bardzo ładny i bardzo swojski. Na przeciętną kieszeń i przeciętny apetyt.
Jacek 0
Projekt JASIENICA DM-6304 - Jasienica Rzeczywiście, wygląda jak dom Muminków.WYgląda jak z innego świata , bo pewnie z niczym w okolicy nie koresponduje Zastanawiam się, jak się ustawia meble w wieży. Przejechałam się na wymyślnych projektach i teraz szukam czegoś prostego w budowie i edploatacji.
Magda 0
Projekt JADWINÓW DM-6303 - Jadwinów Szukam projektu garażu wolnostojącego, który pasowałby do dworku. Mam sporą działkę i z wjazdem nie byłoby kopotu.
Małgorzata 0
Projekt GOŚCISZÓW DM-6301 - Gościszów Ja bym wybiła okna na ścianie bocznej i zrobiła duże oszklone drzwi z wejściem do ogrodu. Chyba koszt przeróbki byłby niewielki, a uzyskałabym niezależne wejście.
ewa 0
Projekt LUBASZ N DM-6297 N - Lubasz Witam! Na poddaszu 4 sypialnie, ale w takim razie musi być osobno WC.
Tamara 0
Dodaj nowy temat