Forum o projektach i projektowaniu

Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.

Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.

Tematy związane z projektami i projektowaniem
Filtruj projekty:
Projekt GRODKOWO DM-6218 - Grodkowo Bardzo zgrabny projekt. Podoba mi się balkon nad oknem kuchennym, bo daje cień. W zasadzie nie widze potrzeby żadnych przeróbek.
Autor: Odp. Ostatnia:
7mKgYf 0
Projekt OSIECZANY DM-6216 - Osieczany Rozglądam się za dworkiem. Ten projekt bardzo mi się podoba. Ale gdzie są te duże okna z opisu? Okna na wizualizacji są dla mnie zdecydowanie za małe.
Jola 0
Projekt TRZEMESZNO DM-6214 - Trzemeszno Szukam projektu reprezentacyjnego domu. Ten podoba mi się, ale brakuje mi WC na piętrze. Są tam trzy sypialnie. Aż się prosi o malutkie WC..
Agata 0
Projekt JEDLINA DM-6209 - Jedlina Jesli ktoś kocha dworki, to polecam Jedlinę. To co zaoszczędziłam na budowie niewielkiego domu, zainwestowałam w prawdziwie swojski ogdród. Ani jednej tuji!!!
Anita 0
Projekt BRONISZEW DM-6207 - Broniszew Wpadł mi w oko ten projekt, bo domek zgrabny i bez udziwnień. Zastanawiam sie tylko, czy kominek jest sensowny przy schodach, bo ciepłe powietrze będzie szło na schody
Zosia 0
Projekt SZYCE DM-6205 - Szyce Ładny domek, ale najbardziej podobają mi się kolumienki na winorośl. I oczywiści sam taras też jest zachęcający.
Aneta 0
Projekt DZIUPLINA DM-6204 - Dziuplina Szukam parterowego domu o tym metrażu. Chcę jednak zmienic kształt kolumny, trodchę ją wysmuklic, bo domek wydaje mi sie nieco przysadzisty. ALe poza tym, prawie się już zdecydowałam.
Antek 0
Projekt CHRABOTY DM-6202 - CHraboty WItam zaintereowanych tym projektem. Fajny, ale zastanawiałąm się nad powększeniem okien i widzę , ze inni tez mieli ten sam pomysł i nie żałują. DO tego drewniane okiennice i dom moich marzeń
Anna 0
Projekt ĆMIELÓW DM-6197 - Ćmielów Dobry projekt. troche dostosowałam go do moich potrzeb. i w miejsce garażu zrobiłam pokój.Jest o wiele przestronniej i przytulniej.
Alicja 0
Projekt TRZCIANA DM-6196 - Trzciana Super prosty projekt. Zrezygnuję jednak z budowy wypasionego ganku. Zmniejszam ilość materiału i koszty.
Kornelia 0
Projekt DANIELÓW DM-6191 - Danielów Kupiłam, buduję i też liczę, że zmieszczę się w 200 tys. Na razie, wszystko mam pod kontrolą.
Leszek 0
Projekt TUROWICE DM-6190 - Turowice Zdecydowałam się na ten projekt. Chcę tylko zamontować okiennice, żeby dodały domkowi przytulności, bo domek trochę kanciasty.
Kiejstut 0
Projekt JEMIOŁOWO DM-6187 - Jemiołowo Czegoś takiego szukam. Uprościłabym tylko lukarny na dachu. Trochę za ciężkie, a poza tym projekt do wzięcia.
Celina 0
Projekt RADUCHÓW DM-6184 - Raduchów Fajny projekt. Obawiam się jedynie dachu. Wygląda skomplikowanie. Nie podobają mi się liczne załamania. Jestem na etapie konsultacji z budowlańcami.
Kola 0
Projekt STRZELCZYN DM-6183 - Strzelczyn Właśnie szukam takiego domku, ale mam wątpliwości dotyczące stropów. Co z ich ustawnością?
Baska 0
Projekt PIASTÓW DM-6180 - Piastów Takiego projektu szukam. Zmienilabym tylko okna balkonowe na jedne duże drzwi balkonowe.
Kika 0
Dodaj nowy temat