Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt GRODKOWO DM-6218 - Grodkowo
Bardzo zgrabny projekt. Podoba mi się balkon nad oknem kuchennym, bo daje cień. W zasadzie nie widze potrzeby żadnych przeróbek.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
7mKgYf
0
Projekt OSIECZANY DM-6216 - Osieczany
Rozglądam się za dworkiem. Ten projekt bardzo mi się podoba. Ale gdzie są te duże okna z opisu? Okna na wizualizacji są dla mnie zdecydowanie za małe.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Jola
0
Projekt TRZEMESZNO DM-6214 - Trzemeszno
Szukam projektu reprezentacyjnego domu. Ten podoba mi się, ale brakuje mi WC na piętrze. Są tam trzy sypialnie. Aż się prosi o malutkie WC..
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Agata
0
Projekt JEDLINA DM-6209 - Jedlina
Jesli ktoś kocha dworki, to polecam Jedlinę. To co zaoszczędziłam na budowie niewielkiego domu, zainwestowałam w prawdziwie swojski ogdród. Ani jednej tuji!!!
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Anita
0
Projekt BRONISZEW DM-6207 - Broniszew
Wpadł mi w oko ten projekt, bo domek zgrabny i bez udziwnień. Zastanawiam sie tylko, czy kominek jest sensowny przy schodach, bo ciepłe powietrze będzie szło na schody
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Zosia
0
Projekt SZYCE DM-6205 - Szyce
Ładny domek, ale najbardziej podobają mi się kolumienki na winorośl. I oczywiści sam taras też jest zachęcający.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Aneta
0
Projekt DZIUPLINA DM-6204 - Dziuplina
Szukam parterowego domu o tym metrażu. Chcę jednak zmienic kształt kolumny, trodchę ją wysmuklic, bo domek wydaje mi sie nieco przysadzisty. ALe poza tym, prawie się już zdecydowałam.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Antek
0
Projekt CHRABOTY DM-6202 - CHraboty
WItam zaintereowanych tym projektem. Fajny, ale zastanawiałąm się nad powększeniem okien i widzę , ze inni tez mieli ten sam pomysł i nie żałują. DO tego drewniane okiennice i dom moich marzeń
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Anna
0
Projekt ĆMIELÓW DM-6197 - Ćmielów
Dobry projekt. troche dostosowałam go do moich potrzeb. i w miejsce garażu zrobiłam pokój.Jest o wiele przestronniej i przytulniej.
Projekt TUROWICE DM-6190 - Turowice
Zdecydowałam się na ten projekt. Chcę tylko zamontować okiennice, żeby dodały domkowi przytulności, bo domek trochę kanciasty.
Projekt RADUCHÓW DM-6184 - Raduchów
Fajny projekt. Obawiam się jedynie dachu. Wygląda skomplikowanie. Nie podobają mi się liczne załamania. Jestem na etapie konsultacji z budowlańcami.