Forum o projektach i projektowaniu

Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.

Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.

Tematy związane z projektami i projektowaniem
Filtruj projekty:
Projekt PIASTÓW DM-6180 - Piastów Takiego projektu szukam. Zmienilabym tylko okna balkonowe na jedne duże drzwi balkonowe.
Autor: Odp. Ostatnia:
Kika 0
Projekt OCHOJEC DM-6170 - Ochojec Też mam zastrzeżenia do tego ganku. Za ciężki. Ciekawa jestem, ile wyniosłąby jego przeróbka, bo projekt domu podoba mi się.
Beata 0
Projekt ZACISZE DM-6168 - Zacisze Poszłam za sugestią Panstwa i też umieścilam łazienkę nad łazienką. Dziękuję za pomysł. Sprawdził się.
Paweł 0
Projekt BOBROWA DM-6165 - Bobrowa Szukam takiego domku dla starszej pary.Nie może jednak mieć podpiwnicznienia (schody!). Interesuje mnie przerobienie projektu i wygospodarowanie miejsca na kotłownię na parterze.
Karol 0
Projekt KAZIMIERZÓW DM-6164 - Kazimierz Zastanawiam się nad kupnem projektu. Nie mam doświadczenia budowlanego i interesuje mnie tylko prosta realizacja. Ciekawa jestem, jak jest w praktyce.
ANna 0
Projekt MUROWANIEC DM-6158 - Murowaniec Dom mi odpowiada, ale za dużo kamienia: murki, schody, tarasy. Wszystko to kosztuje, a nie dodaje przytulności. Ciekawa jestem, o ile byłoby taniej bez kamienia.
Renata 0
Projekt KOWARY DM-6156 - Kowary Ciekawy projekt, bo ma sporą powierzchnię. Chciałabym jeszcze wykorzystać dach nad garażem i przerobić go na taras.
Kacper 0
Projekt KOWARY DM-6156 - Kowary Ciekawy projekt, bo ma sporą powierzchnię. Chciałabym jeszcze wykorzystać dach nad garażem i przerobić go na taras.
Kacper 0
Projekt SZRENIAWA N DM-6154 N - szreniawa Kupiłam ten projekt i właśnie się buduję. Na razie (jestem na poddaszu) bez niespodzianek. Chcę tylko dodać drewniane okiennice. Pozdrawiam zainteresowanych.
Magda 0
Projekt POLANKA DM-6152 - Polanka Szukam drewnianego domku. Interesuje mnie wyłącznie drewno i tradycyjna architektura. Chciałabym od razu dokupić garaż w podobnej stylistyce.
Kama 0
Projekt PRĄDNIK DM-6143 - Prądnik Potrzebny jest mi taki niewielki domek. Interesuje mnie całkowity koszt realizacji tego domku, chcialabym jeszcze dobudować garaż.
Beata 0
Projekt ZŁOCIENIEC DM-6141 - Złocieniec Dopisuję się do komplementów pod adresem projektu. Ja dodałam tylko barierkę między ścianą budynku a kolumnami (ze względu na starszych mieszkanców).
Kama 0
Projekt GOŁĘBIEWO DM-6126 - Gołębiewo Projekt okazał się prosty w realizacji. Ozdobą tradycyjnego parteru jest wykusz: niewielki koszt,a efekt świetny.
Marianna 0
Projekt NIEGOCIN DM-6125 - Niegocin Też podoba mi się wykusz. Nie trzeba koniecznie zamawiać do niego nietypowe meble. Ja wykorzystałam go na domową oranżerię. Wygląda uroczo.
Kinga 0
Projekt NAMYŚLIN DM-6123 - Namyślin Szukam domu w tradycyjnym stylu. W tym projekcie przeszkadza mi jedynie za ciężki daszek nad wejściem. Po drobnej korekcie byłabym na serio zainteresowana kupnem projektu.
Wiktoria 0
Projekt RÓŻANÓW DM-6122 - Różanów Jakie ogrzewanie przewiduje projekt?
Wiesiek 0
Dodaj nowy temat