Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt KWIATOŃ DM-6414 - Kwiatoń
Fajnie byłoby dokupić od razu projekt zielen do tego dworku, bo duża działka to prawdziwe wyzwanie i bez fachowca lepiej się za to nie zabierać.
Projekt KALISTE DM-6406 - Kaliste
Nigdy nie mieszkałam w domu parterowym. Wydawały mi się trochę biedne, ale Kaliste wygląda naprawdę reprezentacyjnie. Fajne jest rozplanowanie trzech sypialni w nocnej części domu.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Lilka
0
Projekt ŁABĘDZIN DM-6405 - Łabędzin
Jesli ktoś szuka sporego domu, to polecam parter z wykuszem. Może nie jest zbyt funkconalnie, ale jeśli ktos i tak buduje coś większego, to warto zaszaleć i pomyśleć o eleganckim pomieszczeniu.
Pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Ewa
0
Projekt PARCZEW DM-6399 - Parczew
Witam! WIdze, że jestem pierwszym gościem tutaj, a projekt wydaje mi się ciekawy. Są nawet 2 garaże, ale dyskretnie wpisane w całość. Interesuje mnie całkowita kwota na realizację tego projektu w 2017, bo nie wiem, czy koszt w projekcie jest aktualizowany.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Darek
0
Projekt KŁAJ DM-6398 - Kłaj
Witam na forum,
Szukałam właśnie projektu z dwoma podpiwniczonymi garażami. W tym projekcie w ogóle nie rzucają się w oczy.
Projekt LĘBORK DM-6379 - Lębork
Jestem ciekawa, jak wygląda taka seledynowa elewacja w rzeczywistości. Trochę mnie nęci eksperymentowanie, ale z drugiej strony taki seledyn w listopadzie w naszym klimacie chyba trochę straszyłby.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Antonina
0
Projekt DOROHUSK DM-6378 - Dorohusk
Jestem zainteresowana tym projektem. Spory dom, ale zgrabny. Proste elewacje. Fajny pomysł z wysuniętym garażem, który daje osłonę wejściu.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Celina
0
Projekt SALWATOR DM-6373 - Salwator
Widać, że projekt ma zwolenników. Też szukam czegoś w stylu dworku. Nie podoba mi się tylko łuk nad wjazdem do garażu. Brama wjazdowa i tak musi mie kąty proste.
Projekt PĘKOWA DM-6369 - Pękowa
Wielbicielom dworków moge podpowiedzieć, że w tym katalogu są znacznie ciekawsze pomysły. Tutaj jest pomieszanie stylów (balkon z chromowanymi barierkami i klasyczne kolumny). Odsyłam do katalogu.
Pozdrawiam
TOmek
Autor:
Odp.
Ostatnia:
TOmek
0
Projekt WIŚLANÓW DM-6363 - Wiślanów
Ładny i zgrabny domek. Szkoda tylko, że na piętrze nie ma WC, a są aż 4 sypialnie. Na dodatek, łazienka nie jest za duża. Zastanawiam się nad drobną ( i niedrogą) adaptacją.