Forum o projektach i projektowaniu

Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.

Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.

Tematy związane z projektami i projektowaniem
Filtruj projekty:
Projekt VALLES DM-6419 - Valles Ładny projekt, super taras nad garażem. Można prosto i elegancko. Pozdrawiam Ula
Autor: Odp. Ostatnia:
Ula 0
Projekt UNIEJÓW DM-6418 - Uniejów Brawo dla projektanta za projekt góry. Dwie łazienki, w tym jedna prywatna z wejściem z pokoju.
Klara 0
Projekt KWIATOŃ DM-6414 - Kwiatoń Fajnie byłoby dokupić od razu projekt zielen do tego dworku, bo duża działka to prawdziwe wyzwanie i bez fachowca lepiej się za to nie zabierać.
Damian 0
Projekt RYCERKA DM-6411 - Rycerka Dopisuję się do pozostałych forowiczów. Bardzo fajny projekt.
Nadia 0
Projekt KALISTE DM-6406 - Kaliste Nigdy nie mieszkałam w domu parterowym. Wydawały mi się trochę biedne, ale Kaliste wygląda naprawdę reprezentacyjnie. Fajne jest rozplanowanie trzech sypialni w nocnej części domu.
Lilka 0
Projekt ŁABĘDZIN DM-6405 - Łabędzin Jesli ktoś szuka sporego domu, to polecam parter z wykuszem. Może nie jest zbyt funkconalnie, ale jeśli ktos i tak buduje coś większego, to warto zaszaleć i pomyśleć o eleganckim pomieszczeniu. Pozdrawiam
Ewa 0
Projekt PARCZEW DM-6399 - Parczew Witam! WIdze, że jestem pierwszym gościem tutaj, a projekt wydaje mi się ciekawy. Są nawet 2 garaże, ale dyskretnie wpisane w całość. Interesuje mnie całkowita kwota na realizację tego projektu w 2017, bo nie wiem, czy koszt w projekcie jest aktualizowany.
Darek 0
Projekt KŁAJ DM-6398 - Kłaj Witam na forum, Szukałam właśnie projektu z dwoma podpiwniczonymi garażami. W tym projekcie w ogóle nie rzucają się w oczy.
Filip 0
Projekt RYDZEWO DM-6389 - Rydzewo Podoba mi się rzut parteru. Bardzo funkcjonalne rozwiązanie ze spiżarnią od razu przy wejściu.
Arleta 0
Projekt MONTERCORE DM-6385 - Montercore Witam na forum Dziękuję za sugestię, żeby wygospodarować na górze malutką łazienkę. Pozdrawiam
Urszula 0
Projekt LĘBORK DM-6379 - Lębork Jestem ciekawa, jak wygląda taka seledynowa elewacja w rzeczywistości. Trochę mnie nęci eksperymentowanie, ale z drugiej strony taki seledyn w listopadzie w naszym klimacie chyba trochę straszyłby.
Antonina 0
Projekt DOROHUSK DM-6378 - Dorohusk Jestem zainteresowana tym projektem. Spory dom, ale zgrabny. Proste elewacje. Fajny pomysł z wysuniętym garażem, który daje osłonę wejściu.
Celina 0
Projekt SALWATOR DM-6373 - Salwator Widać, że projekt ma zwolenników. Też szukam czegoś w stylu dworku. Nie podoba mi się tylko łuk nad wjazdem do garażu. Brama wjazdowa i tak musi mie kąty proste.
Henryk 0
Projekt BARTOSZYCE DM-6371 - Bartoszyce Rzeczywiście, dom jak marzenie. Nawet garaż ładnie sie wkomponował w całość. Pozdrawiam Iwona
Iwona 0
Projekt PĘKOWA DM-6369 - Pękowa Wielbicielom dworków moge podpowiedzieć, że w tym katalogu są znacznie ciekawsze pomysły. Tutaj jest pomieszanie stylów (balkon z chromowanymi barierkami i klasyczne kolumny). Odsyłam do katalogu. Pozdrawiam TOmek
TOmek 0
Projekt WIŚLANÓW DM-6363 - Wiślanów Ładny i zgrabny domek. Szkoda tylko, że na piętrze nie ma WC, a są aż 4 sypialnie. Na dodatek, łazienka nie jest za duża. Zastanawiam się nad drobną ( i niedrogą) adaptacją.
Bartek 0
Dodaj nowy temat