Forum o projektach i projektowaniu

Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.

Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.

Tematy związane z projektami i projektowaniem
Filtruj projekty:
Projekt FORSYCJOWO DM-6614 - Forsycjów Tyle okien i balkonów. Jak to się przekłada na koszty ogrzewania?
Autor: Odp. Ostatnia:
BOgdan 0
Projekt GERBERÓW DM-6612 - Gerberów Myślę, że domek zyskałby na atrakcyjności, gdyby dodać dwa balkony (albo jeden większy) nad tarasem.
Adrian 0
Projekt ONĘTEK DM-6611 - Onętek Czy to jest projekt domu czy pensjonatu?
Adam 0
Projekt MODRACZKÓW 1 DM-6610 - Modraczków Wydzieliłabym z salonu mniejszy pokój. Chodzi mi nie tylko o jedno pomieszczenie więcej, ale zastanawiam się nad kosztem ogrzewania takiego dużego salonu. Nie widze problemu z adaptacją.
Czesław 0
Projekt MODRACZKÓW 1 DM-6610 - Modraczków Wydzieliłabym z salonu mniejszy pokój. Chodzi mi nie tylko o jedno pomieszczenie więcej, ale zastanawiam się nad kosztem ogrzewania takiego dużego salonu. Nie widze problemu z adaptacją.
Czesław 0
Projekt NIEZABUDKA DM-6609 - Niezabudka Trudno coś powiedzieć o projekcie, który nie ma żadnego opisu. A szkoda, bo projekt podoba mi się.
Teresa 0
Projekt REBUCJA DM-6606 - Rebucja Interesuje mnie szacunkowy koszt wykonania takiego dużego tarasu. Jaką ma powierzchnię taras?
tadek 0
Projekt OGNIKOWO DM-6605 - Ognikowo Interesuje mnie wielkość parceli pod ten projekt.
Zofia 0
Projekt ŻAGWINÓW DM-6602 - żagwinów Prosze o szczegółowe informacje o projekcie. Wizualzacja bardzo ładna, aledla klienta to za mało.
Alicja 0
Projekt MACIEJKI DM-6574 - Maciejki Czy ten wykusz nie jest optycznie za ciężki, a kolumineki za cienkie? Chyba jest jakiś problem z proporcjami na ścianie frontowej.
Jaga 0
Projekt RUMIANKOWO DM-6542 - Rumiankowo Podobają mi się góralskie domki bez udziwnień.
Tadek 0
Projekt MIECZYKOWICE DM-6541 - Mieczykowice Mam pytanie. Co oznaczaja na planie zielone kółka? Jes.li to kominek, to dlaczego są aż dwa na parterze
Kuba 0
Projekt BORÓWKOWICE DM-6539 - Borówkowice Szukam taniego domu. Interesują mnie koszty realizacji po cenach z tego roku. Pozdrawiam
Jakub 0
Projekt WAWRZYNÓW DM-6536 - Wawrzynów Też mnie interesuje końcowy koszt realizacji tego projektu. Chcę zaoszczędzić na elewacji.
Roman 0
Projekt JAŁOWIEC DM-6535 - Jałowiec Szukam właśnie takiego projektu retro. Super!
Mietek 0
Projekt DALIN DM-6534 - Dalin Mam pytanie, jak można usunąc brud z płaskiego daszka nad wejściem? Na szkle widać każdy brud. Czy w grę wchodzi tylko drabina? Trochę wydaje mi się to uciążliwe.
Żaneta 0
Dodaj nowy temat