Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt SMEREKÓWKA DM-6033 - Koszt Budowy
Interesuje mnie cena budowy tego domu. W tym projekcie firma podaje cene ok. 63.000tys.zl. jak jest naprawde. Prosze o informacje z gory DZIEKUJE. m.kmiec@op.pl
Autor:
Odp.
Ostatnia:
MARCIN
44
2015-01-05 22:01:22
Projekt RADOSTOWO G DM-6503 G - Kupiłbym, ale konieczne będą zmiany
bardzo podoba mi się ten projekt, wygląda trochę jak modernistyczna wersja klasycznego dworku, fajnie też prezentuje się, gdy ma białe elewacje i ciemny dach. Program potrzebuje według mnie kilku zmian, przede wszystkim w programie, bo architektura jest w porządku. Po niżej lista co bym zmienił:
...
Projekt JADWINÓW DM-6303 -
Ja nie robiłabym tarasu z boku domu przez co powiększyłby się pokój dzienny do linii prostej ściany bocznej raras natomiast zrobiłabym z tyłu domu.
Projekt TUROWICE B DM-6190 B - Idealny projekt dla rodziny 2+2
Witam
Od dłuższego czasu poszukujemy z żoną odpowiedniego dla nas projektu.
Nasze wymagania: dom z użytkowym poddaszem dla rodziny 2+2.
Ogrzewanie na paliwo stałe, garaż mile widziany.
Niewielka powierzchnia - tak aby nas budowa nie zrujnowała.
Przeszukaliśmy wiele stron i katalogów i nie znal ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
wojtek
3
2014-09-29 10:54:56
Projekt SICZYNY DM-6381 - dziwny projekt
Spotkałem się z sytuacją, kiedy wejście do garażu jest tylko z zewnątrz, chociaż pożądane jest z domu np: z wiatrołapu. Ale na Boga wejście do kotłowni z zewnątrz przez garaż to albo błąd, albo głupota projektanta. Chętnie bym zobaczył, jak Pan projektant w środku zimy wychodzi rano z domu, otwiera ...
Projekt PNIEWO DM-5556 - zmiany
interesuje mnie ten projekt ale z małymi zmianami:
tj. po pierwsze chciałabym by długośc bydynku była o 1 metr dłuższa i tym samym większa łazieka o metr i pokój 3, gdyż tam chciałabym zrobić małą garderobę, oraz czy możliwe jest otwarcie przesrzeni między kuchnią a jadalnią, dodanie w kuchni małe ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Agnieszkalb@wpl.pl
7
2014-07-10 16:50:04
Projekt BOGATYNIA DM-6279 - Projekt Domu DM-6279 Koszty
Witam. Jestem wstępnie zainteresowana tym projektem, czy ktoś już buduje/wybudował ten dom? Jak wyglądają koszty budowy do stanu surowego zamkniętego? Czy ktoś może posiada zdjęcie wybudowanego domu z tego projektu (szukałam w internecie, niestety bezskutecznie)?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Magda
0
Projekt TUROWICE C DM-6190 C - Czy ktoś już wybudował ten Dom?
Witam, zainteresowany jestem projektem domu Turowice C, i mam ogromną prośbę do osób które już ten dom wybudowały o podesłanie kilku zdjęć tego domu oraz jego wnętrza. Najbardziej jednak chciałbym zobaczyć ten dom na żywo, więc jeśli ktoś byłby tak łaskaw i zechciał swój dom pokazać to również bard ...