Forum o projektach i projektowaniu

Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.

Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.

Tematy związane z projektami i projektowaniem
Filtruj projekty:
Projekt OLCHAWA DM-6276 - Olchawa Czy ktoś buduje domek według tego projektu??
Autor: Odp. Ostatnia:
Scorpionek 2 2015-01-26 09:16:13
Projekt SMEREKÓWKA DM-6033 - Koszt Budowy Interesuje mnie cena budowy tego domu. W tym projekcie firma podaje cene ok. 63.000tys.zl. jak jest naprawde. Prosze o informacje z gory DZIEKUJE. m.kmiec@op.pl
MARCIN 44 2015-01-05 22:01:22
Projekt RADOSTOWO G DM-6503 G - Kupiłbym, ale konieczne będą zmiany bardzo podoba mi się ten projekt, wygląda trochę jak modernistyczna wersja klasycznego dworku, fajnie też prezentuje się, gdy ma białe elewacje i ciemny dach. Program potrzebuje według mnie kilku zmian, przede wszystkim w programie, bo architektura jest w porządku. Po niżej lista co bym zmienił: ...
Ostry W-wa 1 2014-12-10 13:29:27
Projekt ŁABĘDZIN 2 L-6405 - DOM LABĘDZIN 2 CZY KTOŚ BUDUJE DOM ŁABĘDZIN 2
arekczeran 0
Projekt PRĄDNIK DM-6143 - W praktyce. czy ktos zrealizował ten projekt?
GraZyna 24 2014-11-11 06:13:26
Projekt JADWINÓW DM-6303 - Ja nie robiłabym tarasu z boku domu przez co powiększyłby się pokój dzienny do linii prostej ściany bocznej raras natomiast zrobiłabym z tyłu domu.
Hania 30 2014-10-22 14:12:45
Projekt LIPNICA DM-5502 - Ktoś go juz kupił? Ładny, bardzo mi się podoba projekt, ale chciałbym zobaczyć jak wyglada wybudowany, czy ktos go juz ma i może przesłac zdjecie?
Maroonn 50 2014-10-20 11:04:45
Projekt TUROWICE B DM-6190 B - Idealny projekt dla rodziny 2+2 Witam Od dłuższego czasu poszukujemy z żoną odpowiedniego dla nas projektu. Nasze wymagania: dom z użytkowym poddaszem dla rodziny 2+2. Ogrzewanie na paliwo stałe, garaż mile widziany. Niewielka powierzchnia - tak aby nas budowa nie zrujnowała. Przeszukaliśmy wiele stron i katalogów i nie znal ...
wojtek 3 2014-09-29 10:54:56
Projekt SICZYNY DM-6381 - dziwny projekt Spotkałem się z sytuacją, kiedy wejście do garażu jest tylko z zewnątrz, chociaż pożądane jest z domu np: z wiatrołapu. Ale na Boga wejście do kotłowni z zewnątrz przez garaż to albo błąd, albo głupota projektanta. Chętnie bym zobaczył, jak Pan projektant w środku zimy wychodzi rano z domu, otwiera ...
Łukasz 1 2014-09-18 20:08:52
Projekt PRZYSTAŁOWICE L-6184 - L-6184 Przystałowice Wspaniały projekt! :) wymarzony na naszą działeczkę! Jak ktoś buduje proszę o kontakt: kkatnik@poczta.onet.pl :)
kasiaidawid 0
Projekt OKOŁOWICE DM-6068 - Projekt domu L-6068 OKOŁOWICE 2 Witam, Czy ktoś realizował ten projekt i posiada zdjęcia wybudowanego domu? Czy mógłby się też podzielić wielkością poniesionych kosztów?
staszek23 0
Projekt PNIEWO DM-5556 - zmiany interesuje mnie ten projekt ale z małymi zmianami: tj. po pierwsze chciałabym by długośc bydynku była o 1 metr dłuższa i tym samym większa łazieka o metr i pokój 3, gdyż tam chciałabym zrobić małą garderobę, oraz czy możliwe jest otwarcie przesrzeni między kuchnią a jadalnią, dodanie w kuchni małe ...
Agnieszkalb@wpl.pl 7 2014-07-10 16:50:04
Projekt BOGATYNIA DM-6279 - Projekt Domu DM-6279 Koszty Witam. Jestem wstępnie zainteresowana tym projektem, czy ktoś już buduje/wybudował ten dom? Jak wyglądają koszty budowy do stanu surowego zamkniętego? Czy ktoś może posiada zdjęcie wybudowanego domu z tego projektu (szukałam w internecie, niestety bezskutecznie)?
Magda 0
Projekt TUROWICE C DM-6190 C - Czy ktoś już wybudował ten Dom? Witam, zainteresowany jestem projektem domu Turowice C, i mam ogromną prośbę do osób które już ten dom wybudowały o podesłanie kilku zdjęć tego domu oraz jego wnętrza. Najbardziej jednak chciałbym zobaczyć ten dom na żywo, więc jeśli ktoś byłby tak łaskaw i zechciał swój dom pokazać to również bard ...
Krzysiek 0
Projekt TUROWICE DM-6190 - Czy ktoś wybudował ten projekt? Poważnie zastanawiamy się nad budową tego domku i prosilibyśmy tych którzy już wybudowali go o informacje czy są jakieś trudności w budowie i czy jestescie z niego zadowoleni?
Gosia 38 2014-06-26 17:59:35
Projekt JEMIOŁOWO DM-6187 - BUDOWA ile kosztuje budowa tego domku ?
.... 0
Dodaj nowy temat