Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt KOŹMIN DM-5597 - Ile wyniosą ralne koszty??
Czy jest ktoś kto budował ten domek? Jakie są realne koszty budowy? Bo te 100tys jest niesamowicie kuszące ale chyba nierealne. Poza tym czy w kosztorysie jest uwzględniona instalacja grzewcza i pozostałe rownie niezbędne? czy jest rownież szansa by ten projekt był łącznie z garazem? I jeszcze jedn ...
Projekt BRONOWICE DM-6325 - Hej, czy ktos wybudowal dom DM-6325?
Wlasnie przymierzamy sie do budowy domu ale mamy nietypowe wymagania, bo oprocz nas (tj. 2+1) chce miszkac w nim babcia i dziadek, i wszyscy chca osobne wejscia, he, he.
Dajcie znac czy ten lub inny domek ktos ma gdzie "wszyscy chca byc niezalezni".
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Leszcza
2
2013-02-22 14:17:02
Projekt MAJEWO DM-6081 - Zdjęcia
Witam wszystkich serdecznie!
Mam prośbę do tych którzy wybudowali ten dom, jeśli ktoś ma zdjęcia rzeczywiste tego domku to była bym wdzięczna za przesłanie
ewelinka24kicia@interia.pl
Z góry dziękuję za odpowiedź
Pozdrawiam wszystkich
Projekt NIEGOCIN DM-6125 -
czy ktos wybudowal ten dom i jaki jest jego koszt budowy i czy jest on tak funkcjonalny?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
wojtek
6
2013-02-19 21:47:13
Projekt CZANIEC DM-6091 - Uwagi o projekcie
Dzień dobry.
Bardzo ciekawy projekt, bardzo interesujące nawiązanie do tradycji.
Jeśli można to w elewacji frontowej poszrzyłbym trochę podstawę tympanonu i dodał bliźniacze kolumny, myślę, że byłoby super.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Jan J.
1
2013-02-17 17:49:09
Projekt BASINÓW DM-6210 - dotyczy projektu DM-6210
Projekt powinien mieć wersję z podpiwniczeniem,w piwnicy należałoby umieścić garaż,skład opału i kotłownię,oraz kuchnię gospodarczą,wersja taka byłaby wykorzystana szczególnie na terenach wiejskich.Parter jest zaprojektowany w/g mnie bardzo dobrze.Należałoby uwzględnić jedynie klatkę schodową-pojed ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Ewa
7
2013-02-17 17:44:47
Projekt USTRONIE DM-6274 - co sadzicie o tym projekcie....
jak sadzicie ile moze kosztowac taki domek w zeczywistoci pod klucz jestem ciekawy poniewaz podoba mi sie on i mam chec zaczac budowe takiego lecz niewiem w ilu sie zmieszcze a moze macie jakies pomysly na zmiane troszeczke projektu podawajcie wasze sugestie co do ceny z gory dzieki
Projekt LESKO DM-6146 - Koszt
Zaciekawił mnie przewidywany koszt. Czy koszt obejmuje całość czy tylko jedną część i czy można by było dokleić jeszcze jeden segment w projekcie by stał się on 4 rodzinny?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Romuald
1
2013-02-15 13:52:08
Projekt LIPOWIEC 2 L-6290 - świetny projekt !!!
Gratulacje!!!!, jednakże charakter domu wyklucza garaż
( musi być wolnostojacy ponadto zwiększyłabym pow. użytkową do 200 m.kw. ( szersze pokoje ) a tak poza tym to bardzo mi się podoba oferta.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
ida
4
2013-02-13 13:41:12
Projekt OKSZÓW DM-6195 - nowoczesny design
ten projekt wyróżnia się z całej oferty, nowoczesny, ekstra bryła, fajny układ pomieszczeń, piwnica z salką do ćwiczeń, czy ktoś już go wybudował???????
Autor:
Odp.
Ostatnia:
zainteresowana
3
2013-02-13 09:48:37
Projekt KAMIENIEC DM-6250 - Co sądzicie?
Przejrzałam już tysiące projektów domów i zatrzymałam się na tym. Podoba mi się, że ma mieć duży taras oraz ciekawie wygladają te okna na poddaszu - od frontu i od ogrodu (nie chodzi mi o te połaciowe). Parter też jest fajnie doswietlony. Jeszcze ta aranżacja zaproponowana jako główna na stronie wy ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Krystyna
2
2013-02-13 09:47:38
Projekt GOGOLIN L-5591 - swietny projekt
bez tych daszkow, ktore sa do znudzenia we wszytskich projektach. wada: mogłoby być lepsze wyjscie z domu do ogrodu, tak zeby dom wchodzil w nature, moze to byc wyjscie na taras na parterze zadaszone, byloby super. szkoda, że mało podobnych projektow mozna znalezc obecnie