Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt ZG-48 ZG-48 -
to mg by być mój wymarzony domek letni,pierwszy projekt w internecie ze ścianką kolankową brawo,wiekszość omijała tą lekcję .Jak by mu dodać na bocznej ścianie taras na 3m.zadaszony /kto w lecie siedzi w chałupie/przy tej cenie
Autor:
Odp.
Ostatnia:
dndrzej Pyster
2
2013-01-25 09:52:44
Projekt NADZIEJÓW DM-6320 - Dach w tym projekcie
Bardzo ciekawy projekt, zastanawia mnie tylko czy koszty budowy, nie są jednak za niskie. Szczególnie martwi mnie dach, jest raczej skomplikowany z dużą ilością załamań. Zastanawiam się czy nie można by zlikwidować tego krytego tarasu z lewej strony, nie powinno to wpłynąć w żaden sposób na konstr ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Ted3
0
Projekt GNIEZNO DM-6440 - Fajny projekt dla rodziny z dziadkami
Wreszcie znalazłem projekt, który może doskonale służyć mnie i moim rodzicom. Nasza rodzina liczy sobie 7 osób: ja żona trzy córki oraz mój ojciec z matką. Prawda jest taka, że żona chce byśmy mieli własne odrębne mieszkanie. Ten projekt nieźle by się sprawdził, zwłaszcza, że jedno z mieszkań jest ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Włocławek
0
Projekt RADOSTOWO C DM-6503 C - Zlikwidować pokój?
Bardzo elegancki projekt, jak na parterówkę. Podoba mi się prostota i elegancja formy ale elewacja frontowa wydaje mi się przyciężkawa przez te dwie masywne kolumny, zwłaszcza w wersjach gdzie pomalowane są na ciemny kolor. Najlepiej prezentuje się z ciemnym dachem białą elewacją i dużą ilością dre ...
Projekt NAWOJOWA DM-5518 - zmiana
Myślę że WC obok kuchni nie jest potrzebne, ja bym tam zrobiła sobie spiżarnie a drzwi były by od strony kuchni :)
Tak poza tym świetny projekt, zastanawiam się nad zamówieniem :)
Projekt JEDLINA DM-6209 -
Fajny pomysł tego domku, klimat i atmosfera dworku na bardzo małej powierzchni. Ma klasę. Chyba go kupię.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Ela
53
2013-01-10 18:34:29
Projekt KOŚCIELISKO DM-6324 - bt
Ten domek postawiliśmy na naszej działce weekendowej. Ponieważ mamy ogrzewanie elektryczne, zamiast kotłowni wygospodarowaliśmy składzik . Domek jest funkcjonalny i przytulny. Polecamy!
Autor:
Odp.
Ostatnia:
helena
0
Projekt GRODKOWO DM-6218 - DM-6218
Czy ktoś już budował ten dom?Kupiłam ten projekt ale teraz zaczynam mieć wątpliwości czy poradze sobie finansowo.Jeżali ktoś buduje ten dom prosze o jakieś rady.
Projekt RYMANÓW DM-6051 - Koszty budowy
Mam zamiar rozpocząć budowę domu według projektu DM-6051.
Może ktoś już budował ten projekt i może się podzielić
radą,pomysłami i kosztami budowy.Z góry dziękuję.
Projekt ŁĄCKO DM-6291 - strych
1. Jaki strop jest przewidziany w tym projekcie i czy można wykorzystać w tym domu strych?
2. Czy ktoś już realizował ten projekt i czy ma do niego jakieś uwagi ?