Forum o projektach i projektowaniu

Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.

Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.

Tematy związane z projektami i projektowaniem
Filtruj projekty:
Projekt ZG-48 ZG-48 - to mg by być mój wymarzony domek letni,pierwszy projekt w internecie ze ścianką kolankową brawo,wiekszość omijała tą lekcję .Jak by mu dodać na bocznej ścianie taras na 3m.zadaszony /kto w lecie siedzi w chałupie/przy tej cenie
Autor: Odp. Ostatnia:
dndrzej Pyster 2 2013-01-25 09:52:44
Projekt NADZIEJÓW DM-6320 - Dach w tym projekcie Bardzo ciekawy projekt, zastanawia mnie tylko czy koszty budowy, nie są jednak za niskie. Szczególnie martwi mnie dach, jest raczej skomplikowany z dużą ilością załamań. Zastanawiam się czy nie można by zlikwidować tego krytego tarasu z lewej strony, nie powinno to wpłynąć w żaden sposób na konstr ...
Ted3 0
Projekt GNIEZNO DM-6440 - Fajny projekt dla rodziny z dziadkami Wreszcie znalazłem projekt, który może doskonale służyć mnie i moim rodzicom. Nasza rodzina liczy sobie 7 osób: ja żona trzy córki oraz mój ojciec z matką. Prawda jest taka, że żona chce byśmy mieli własne odrębne mieszkanie. Ten projekt nieźle by się sprawdził, zwłaszcza, że jedno z mieszkań jest ...
Włocławek 0
Projekt RADOSTOWO C DM-6503 C - Zlikwidować pokój? Bardzo elegancki projekt, jak na parterówkę. Podoba mi się prostota i elegancja formy ale elewacja frontowa wydaje mi się przyciężkawa przez te dwie masywne kolumny, zwłaszcza w wersjach gdzie pomalowane są na ciemny kolor. Najlepiej prezentuje się z ciemnym dachem białą elewacją i dużą ilością dre ...
Likwidator 0
Projekt LUBASZ 2 L-6297 - Jak to wygląda w praktyce? Może ktoś już budował taki projekt? Jeżeli tak będę wdzięczny za wszelkie praktyczne doświadczenia/zdjęcia na ten temat. Z góry dziekuję:) Piotrek
Piotrek 2 2013-01-21 12:31:32
Projekt PRANDOCIN DM-6136 - buduje ktoś ten domek? chętnie posłuchał bym jakiś uwag i porad
AG 3 2013-01-21 12:26:27
Projekt NAWOJOWA DM-5518 - zmiana Myślę że WC obok kuchni nie jest potrzebne, ja bym tam zrobiła sobie spiżarnie a drzwi były by od strony kuchni :) Tak poza tym świetny projekt, zastanawiam się nad zamówieniem :)
Anna 1 2013-01-10 18:54:48
Projekt DURON DUE L-6386 - wow Piękny projekt, wygląda na bardzo duży dom, a jest całkiem "przyjazny".
majka 0
Projekt JEDLINA DM-6209 - Fajny pomysł tego domku, klimat i atmosfera dworku na bardzo małej powierzchni. Ma klasę. Chyba go kupię.
Ela 53 2013-01-10 18:34:29
Projekt KOŚCIELISKO DM-6324 - bt Ten domek postawiliśmy na naszej działce weekendowej. Ponieważ mamy ogrzewanie elektryczne, zamiast kotłowni wygospodarowaliśmy składzik . Domek jest funkcjonalny i przytulny. Polecamy!
helena 0
Projekt GRODKOWO DM-6218 - DM-6218 Czy ktoś już budował ten dom?Kupiłam ten projekt ale teraz zaczynam mieć wątpliwości czy poradze sobie finansowo.Jeżali ktoś buduje ten dom prosze o jakieś rady.
Monika 1 2013-01-05 13:05:28
Projekt ZACISZE DM-6168 - projekt ZACISZE wydaje mi się, że dużą oszczędnością byłoby umieszczenie łazienki na piętrze nad łazienką na parterze
2 2013-01-05 12:58:57
Projekt RYMANÓW DM-6051 - Koszty budowy Mam zamiar rozpocząć budowę domu według projektu DM-6051. Może ktoś już budował ten projekt i może się podzielić radą,pomysłami i kosztami budowy.Z góry dziękuję.
AGA 1 2012-12-31 17:20:49
Projekt KOCHANÓW DM-6272 - Czy można tam wstawić kominek? Chciałabym wiedzieć jakie są szanse na wstawienie kominka do takiego domu i z jakim kosztem by sie to ewentualnie łączyło..
Ania Wieluńska 4 2012-12-31 17:06:32
Projekt SIEWIERZ L-6208 - z wjazdem od poludnia Szukam projektu z wjazdem od strony poludniwej na dzialce o szerokosci 20 m.POZDRAWIAM
ELA 3 2012-12-31 16:58:21
Projekt ŁĄCKO DM-6291 - strych 1. Jaki strop jest przewidziany w tym projekcie i czy można wykorzystać w tym domu strych? 2. Czy ktoś już realizował ten projekt i czy ma do niego jakieś uwagi ?
B. 2 2012-12-31 16:37:23
Dodaj nowy temat