Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt LUBIEŃ DM-6119 - lazienka
Slodka, komfortowa wersja kawalerki dla 1-2 osob. Szkoda ze u gory nie ma lazienki. Bieganie w nocy do wc na dole moze byc bardzo uciazliwe. Ciekawe ile kosztowalaby wersja murowana i ocieplona do zamieszkania calorocznego?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Aian
4
2010-12-12 15:11:44
Projekt GABRYSIN B DM-6281 B - Pralnia
Piekny dom!!!! ale dlaczego pralnia jest w piwnicy???? to zupelnie nie ma sensu,,,sypalnie i garderoby sa na pietrze,wiec po co nosic rzeczy do prania do piwncy i spowrotem do gory,,kiedy wygodniej byloby miec to tak "wazne" pomieszczenie na pietrze!!!! W zasadzie obejrzalam tak duzo projektow domo ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Halinka
1
2010-11-11 13:02:27
Projekt KOSZYCE DM-6238 -
Hej chciałabym sie dowiedziec czy ktoś wybudowal KOSZYCE lub zamierza i pozac opinie o tym projekcie
Projekt MODRYŃ L-6301 -
Poszukuję osób, które tak jak ja, są żywo zainteresowane tym Pięknym domkiem. Proszę o kontakt osoby będące w trakcie realizacji tego projektu. jaki jest realny koszt budowy budynku w stanie surowym? Serdeczne dzięki za odzew.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Monika
1
2010-09-10 19:28:15
Projekt OLENDRY DM-6319 - ogrzewanie
Jestem totalnym laikiem, a zamierzam podjąć wyzwanie budowy domu... aż się boję. Chciałabym dowiedzieć się, czy można do tego konkretnie domu/projektu zastosować ogrzewanie na "paliwo stałe"?
Projekt LAWENDOWO DM-6368 - Czy ktoś budował lub buduje ten dom?
Razem z mężem planujemy budowę tego domu.Chcielibyśmy dowiedzieć się czy ktoś z województwa podkarpackiego lub małopolskiego buduje taki dom i czy byłaby możliwość oglądnięcia zdjęć z budowy lub domu w trakcie budowy. Mój mail: angrego@wp.pl
Autor:
Odp.
Ostatnia:
angrego
0
Projekt NIECHCICE DM-6280 - Niechcice
Projekt " Niechcice" jest najpiękniejszym projektem na świecie. W życie nie wiedziałam nic bardziej oryginalnego i cudniejszego. Uwielbiam patrzeć na ten projekt. Myslę, że niedługo se go kupię. A co! Pozdrawiam twórców projektu. Rewelacja!
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Iskierka
3
2010-07-10 17:04:59
Projekt SALWATOR DM-6373 -
Projekt bardzo fajny wlasnie go zrealizowalem mialem maly proble z dachem ale ogólnie wszystko ok bardzo polecam......