Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt ROŻYŃSK DM-6450 - mój pierwszy DOM
poszukuję osoby która jest w trakcie budowy lub wybudowała taki domek.Chodzi mi o opinie na temat jego funkcjonalności oraz ewentualne rady za które będę niezmiernie wdzięczna.Kontakt ekero@o2.pl
Autor:
Odp.
Ostatnia:
MAJA
1
2010-05-30 14:18:26
Projekt CRODA DA LAGO DUE L-6415 - Projekt "CRODA DA LAGO DUE" Kod: L-6415
Proszę o informacje czy ktoś buduje dom według projektu "Croda da lago due" (inna nazwa jaką znalazłam "Barwice 2").
Ten dom jest idealny dla mojej rodziny i doskonale pasuje na działkę, którą posiadamy. Chętnie zobaczę zdjęcia z realizacji. Proszę o kontakt w tej sprawie lub zdjęcia na maila: lui ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
odrobina
0
Projekt CADINI DM-6459 -
dzień dobry mam pytanie piszecie ceny danego projektu interesuje mnie stan deweloperski przykładowo cena 150000 tyś to jest cena za wykonanie danego projektu i czy w to są wliczone materiały budowlane z waszej strony prosze o odpowiedz pozdrawiam
Projekt ZARABIE 2 L-6410 - koszt
chciałbym sie dowiedzieć ile konkretnie kosztuje budowa takiego domu projekt; L-6410 prosze o odpisanie
Autor:
Odp.
Ostatnia:
robertko23
3
2010-03-07 18:11:32
Projekt SITNO L-6083 - koszty
witam.Czy juz ktos budowal ten domek i jakie sa rzeczywiste koszty budowy pod klucz.sygerowana cena wydaje sie niska.pozdrwiam
Projekt CHRABOTY DM-6202 - Kupiłam Projekt Chraboty :))))))))))))))
Długo czekałam na ten dzień. Dzisiaj odebrałam projekt i jestem szczęśliwa :))))))))))
Złożyłam już wszystkie wnioski o przyłącza.
Dzisiaj chyba nie zasnę.
Już wiem jak powiększyć mały pokój i zachować dwie łazienki.:))) Chcę także unowocześnić elewację i otworzyć kuchnię na jadalnię. .... Ależ ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Renata
18
2009-11-06 14:26:15
Projekt KORABIE DM-6341 - zmiany
witam czy jest ktos kto buduje ten domek, i dokonywal jakis zmian, szczegolnie interesuje mnie parter,gdzie brakuje mi prysznica w lazience i pokoju goscinnego.
Pzdr
Autor:
Odp.
Ostatnia:
AM
1
2009-11-06 11:34:49
Projekt KOMAŃCZA DM-6277 - ciekawie
Witam
widze ze jestem pierwsza osoba ktora pisze na tym forum dlatego jesli czyta to osoba ktora juz ma taki domek prosze o informacje jak wyglada jaksie w nim mieszka i ile wyniosla budowa z goty dziekuje tym ktozy mi odpisza
pozdrawiam