Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt GNIAZDKÓW DM-6247 - Bliźniak
Planuję wybudować bliźniaka razem z bratem. Wstępnie wybraliśmy ten projekt, ale chcemy dokonać niewielkich zmian. Naszym zdaniem kuchnia dla naszych rodzin będzie trochę za mała dlatego chcemy ja otworzyć na salon tworząc kuchnię z jadalnią. Już to konsultowaliśmy z architektem i nie będzie proble ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Waldek
0
Projekt Warsztat samochodowy K-43 - Dobry projekt
Od roku nosiłem się z zamiarem założenia warsztatu samochodowego. Ten projekt wszystko przyspieszył, bo jest w sam raz na moje potrzeby. Właśnie kończę formalności związane z unijną dotacją na rozpoczęcie działalności i przechodzę do realizacji projektu. Myślę, że już sam obiekt przysporzy mi kline ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Bartosz
0
Projekt POMIANÓW DM-6111 - Czas budowy
Witam, właśnie takiego domu szukam, pasuje mi metraż i układ pomieszczeń. Szczególnie podoba mi się możliwość wyjścia na duzy taras zarówno z salonu jak i z kuchni - przyda się szczególnie podczas grilowania. Projekt zamierzam kupić do końca tego roku, ale zastanawiam się ile czasu będzie trwała bu ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Maria
0
Projekt JANOWIEC DM-6028 - prosty, funkcjonalny i tani
Przymierzam się do budowy tego domu. Przekonuje mnie dwuspadowy dach, prosta bryła, ale z balkonem i tarasem, 3 pokoje na poddaszu (sensownej wielkości) dodatkowo, na parterze przydatny pokoik. Czy ktoś już buduje lub wybudował ten dom?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Aaaa
0
Projekt BIELSZOWICE DM-6240 - Powierzchnia dużego pokoju na parterze
Poniewaz mamy juz wiosną zamiar budowac domek jednorodzinny -ogladamy dużo projektow. Razem z żona jestesmy gotowi kupic Państwa projekt -DM-6240 ale nurtuje nas powierzchnia salonu na parterze i kształt . W związku z tym mamy pytanie :czy nie można kupic tego projektu z poprawką aby w/w pokój nie ...
Projekt LUBIETOWO DM-6112 - Otwarte przestrzenie
Witam. Od jakiegoś czasu przeglądam projekty domów. Chcę wybudować swój, ale żeby nie był taki sam jak wszystkie inne. Ten zatrzymał moja uwagę. Całkowicie powaliła mnie ta otwarta przestrzeń na parterze. Mam już mnóstwo pomysłów jak urządzę parter - takie rozwiązanie architektoniczne daje mi niesa ...
Projekt CZUŁÓW DM-6350 -
Witam. wlasnie skonczylismy prace zwiazane z budowa tego domu CZULOW i powiem szczerze ze nie wierzylam ze tak cudownie bedzie wygladac. Jest super
Projekt PRZYBYŁÓW DM-6262 - Przybyłów
Budujemy sobie ten domek jest dokładnie taki sam jak w katalogu,dodaliśmy tylko jeszcze jedno okno w kuchni z boku.Jest bardzo praktyczny,funkcjonalny,dobrze rozmieszczony a przy tym ładny.Po skończeniu go w całości dorzucę zdjęcia (teraz jesteśmy na etapie dachu).