Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt BROCHOCINEK DM-6515 - Fajny
Z katalogu projektów domów KBProjekt ten właśnie podoba mi się najbardziej. Prosta bryła a jednocześnie nowoczesny i ciekawy wygląd tego domu.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Kuba
0
Projekt MSZANA DM-6024 - ciekawy
czy ktos mysli o tym projekcie ??? wydaje mi sie calkem fajny niedrogi 3 pokoje tylko dodalbym podpiwniczenie.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Andrzej
10
2014-03-14 23:13:15
Projekt Dyskoteka K-10 - Rażący błąd projektu
Zapomniano chyba o miejscu dla DJ'a, specjalisty od oświetlenia i nagłośnienia, wg mnie powinien być jakiś wydzielony podest, aby DJ miał dobry kontakt wzrokowy z gośćmi tańczącymi, spec od oświetlenia powinien mieć dobry widok na całą salę taneczną. Pozdrawiam, Bartek.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Bartek
0
Projekt MIŁOSNA DM-6429 - Projekt Miłosna
Witam,
jestem zainteresowany tym projektem ale za mało mam danych,
proszę o informację:
- rzeczywistą powierzchnię użytkową i kubaturę (podana na stronie nie jest zgodna z rysunkiem),
- powierzchnię dachu,
- orientacyjny koszt budowy.
Jeśli to możliwe, proszę o przesłanie rysunków szczegół ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Jacek Dworak
2
2014-01-29 21:34:29
Projekt LUBCZYK DM-6349 - Budowa domu - Lubczyk dm6349
Witam
razem z narzeczona mamy zamiar budować wyżej wymieniony dom, i tu zwracam się do Państwa czy ktoś buduje ten dom? Ciekawy jestem jak wyglada na zywo i jak przebiegała budowa wraz z kosztami?
Pozdrawiam
Projekt WIŚNICZ 2 L-6292 - Lazienka
Pzydalaby sie wersja porzeszona o 0,5m w kazda strone, chodzi glownie o szersza lasienke aby pop rzesunieciu scianki w prawo zmiescila sie kabina prysznicowa.
Projekt POTASZNIKI DM-6311 - super
projekt super, i ta ilość pokoi na poddaszu, tylko na parterze usunęłabym ścianę między kuchnią a pomieszczeniem 2 i zrobiła jadalnię, ewentualnie usunęłabym trochę ściany i bardziej otwarła powstałe pomieszczenie na salon, a tak pozatym to wszystko super, nic tylko sie budować, chyba poszukam spon ...
Projekt CISOWIEC L-5518 - cisowiec
Witam czy ktoś już zbudował ten dom.Niedawno kupiłem projekt tego domku,chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sytuacja finansowa czy podana cena przez kb jest rzeczywista.Wiem że przy dzisiejszych rosnących cenach dużo może ulec zmieanie jednak jakie kolwiek informacje będą mi przydatne,dziekuje i p ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Paweł
43
2013-10-19 13:02:07
Projekt BRZEZIN DM-6226 - Opinie
Jestem bliski zdecydowania się na wybór tego projektu (z pewnymi przeróbkami). Przed podjęciem decyzji chciałbym poznać opinie osób, które wybudowały juz ten dom i w nim mieszkają lub innych osób, które mają może bardziej wyrobione spojrzenie ode mnie. Będę bardzo wdzięczny za opinie. ...
Projekt TRZCIANA DM-6196 - tylko ocena...
Witam wszystkich!! Bardzo ładny dom, jednak za dużo pokoi. Myślę, że bardziej praktyczne byłoby usunięcie jednego z pokoi, i powiększenie innych pomieszczeń. A właśnie - może ktoś ma taki dom? I jak?? Dobrze się mieszka? Liczę na odpowiedź :)