Forum o projektach i projektowaniu

Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.

Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.

Tematy związane z projektami i projektowaniem
Filtruj projekty:
Projekt PONIATOWICE L-6313 - czy ktoś buduje taki dom i ma jakieś rozpoznanie w kosztach budowy
Autor: Odp. Ostatnia:
monika 2 2014-06-12 09:38:49
Projekt PSZCZELNIK DM-6052 - Czy ktos realizowal ten projekt? Czy ktos realizowal ten projekt?
pepe 0
Projekt GŁOGOWIEC DM-6103 - piekny dom bardzo piekny dom funkcjonalny,bardzo mi sie podoba,ale bardzo drogi moze go juz ktos ma .Jak drogi jest ten budynek z wykonczeniem do zamieszkania.
Klaudia 10 2014-05-08 16:05:48
Projekt GOCZAŁKOWO DM-6089 - Budowa Witam chciałam sie zapytac jaki jest koszt budowy tego domku ?
Julita 0
Projekt Hotel, Pensjonat, Dom weselny K-40 - Planuję budowę domu weselnego Podoba mi się wstępnie projekt K-40. Czy ktoś z Państwa zbudował ten budynek? Czy mógłbym prosić o dane o kosztach i jak poszła sama budowa? Czy realizacja tego projektu domu weselnego nastręcza jakichś problemów? Jakie były ostateczne koszty? Będę bardzo wdzięczny za te informacje i nawiązanie ew ...
Wojciech 0
Projekt IWONICZ DM-6355 - Dom ''Iwonicz" Witam chciałam sie zapytac jaki jest koszt budowy domu Iwonicz?
Julita 0
Projekt ZARABIE DM-6410 - cena itam czy ktos budowal ten dom?jakie sa koszty dom pod klucz? Pozdrawiam
moskit30 4 2014-04-21 15:01:24
Projekt TUMLIN DM-6417 - Czy ktoś buduje projekt Tumlin? Czy ktoś buduje projekt Tumlin? Jak jest rozwiązany dach na d lukarnami? Bardzo proszę o kontakt osoby budujące. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Domek bardzo mi się podoba, tylko chciałbym wiedzieć jak z tymi daszkami.
Krystian 1 2014-04-19 12:05:38
Projekt MUROWANIEC DM-6158 - Mam trudną działkę Witam wszystkich. Dostalismy z żoną działkę od rodziców pod budowę domu. Problem tylko taki, że działka jest strasznie zwichrowana. Mocno pochylona i to nie tylko w dół, ale też nieco na bok. Marzył nam się prosty domek parterowy, bez piwnic etc. ale teraz musieliśmy się przestawić. Dom musimy też ...
Robert 1 2014-04-14 00:46:19
Projekt BRONISZEW DM-6207 - budowa Czy ktoś buduje dom Broniszew?Proszę o opinie o tym projekcie
Agata 1 2014-04-13 23:31:16
Projekt ŻYTOWICE DM-6161 - Projekt domu Żytowice Zwróciłam uwagę na ten projekt bo mimo prostej bryły budynku i chyba taniej w budowie jest bardzo urozmaicony architektonicznie. Super sprawa to to, że okno z kuchni jest w elewacji wejściowej i można widzieć kto idzie do domu. Zdecydowałabym się tylko zrobić w trakcie budowy drzwi z kotłowni do g ...
Iza 0
Projekt LUSŁAWICE DM-6315 - projekt projekt bardzo fajny
3 2014-04-09 18:06:23
Projekt IWONICZ 2 L-6355 - Budowa Witam bardzo podoba nam sie ten projekt.Czy ktos budował ten domek i mogł przesłac nam zdjecia domku na magdalena.baran@onet.eu
madzia 0
Projekt AUGUSTÓW 2 L-6416 - super naprawdę bardzo fajny projekt domku
mira 0
Projekt RYCERKA DM-6411 - nic nie zmienie super moja ocena 5 bardzo mi sie podoba
2 2014-03-31 09:29:57
Dodaj nowy temat